• BIST 9079.97
  • Altın 2324.509
  • Dolar 32.364
  • Euro 34.907
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Paranoya vizyona giriyor

Bu hafta 2'si yerli 7 film vizyona girecek. Gary Oldman ve Josh Holloway'in başrollerde yer aldığı "Paranoya" aksiyon ve dram sevenlerle buluşacak.
Hollywood'un tanınan oyuncuları Gary Oldman ve Josh Holloway'in başrollerde yer aldığı "Paranoya", haftanın merakla beklenen filmlerinden biri olarak dikkati çekiyor. Amerika-Fransa ortak yapımı filmin yönetmen koltuğunda, Robert Luketic oturuyor. Amber Heard, Harrison Ford ve Liam Hemsworth'un da oyunculuklarıyla katkı verdiği filmin senaryosunda Jason Dean Hall, Barry Levy ve Joseph Finder'in imzası bulunuyor. 
 
"Son Aşk"
 
Sandra Nettelbeck'in yönetttiği "Son Aşk"ın oyuncu kadrosu Michael Caine, Clemence Poesy, Gillian Anderson, Jane Alexander ve Justin Kirk'ten oluşuyor. 
 
Filmin senaryosunu ise yönetmen Nettelbeck ve Françoise Dorner yazdı.
 
"Onur Savaşı"
 
Bir Danimarka yapımı olan "Onur Savaşı" adlı filmin yönetmenliğini Thomas Vinterberg üstlendi.
 
Ağırlıklı olarak Danimarkalı oyunculardan oluşan kadroda Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Annika Wedderkopp, Troels Thorsen ve Soren Ronholt bulunuyor.
 
Lucas'ın geçirdiği zor boşanma süreci ve ardından yaşadıklarını konu alan filmde Lucas'ın hayatını düzene koyabilme çabaları yer alıyor. 
 
"Kesişen Hayatlar"
 
Hırvatistan, Sırbistan, Slovenya, Almanya ve Fransa ortak yapımı filmin yönetmenliğini Srdan Golubovic yaptı. Filmin başrollerinde Leon Lucev, Boris Isakovic, Nebojsa Glogovac, Emir Hadzihafizbegovic ve Jasna Djuricic'in yer alıyor.
 
"Buraya Kadar"
 
Haftanın komedi türündeki filmi "Buraya Kadar"ın yönetmenliğini Seth Rogen ve Evan Goldberg üstlenirken, başrollerinde ünlü aktrit Emma Watson, James Franco, Rihanna, Jason Segel, Seth Rogen bulunuyor.
 
Yaşanan garip felaket olaylarıyla yıkılan Los Angeles kentinde, altı arkadaşın bir evde mahsur kalmalarını ve yaşadıklarını konu alan filmde, kaderleriyle arkadaşlıkları kesişen 6 kişi, esaretten kurtulmanın gerçek anlamıyla yüzleşmek zorunda kalacak.
 
Yerli yapımlar
 
Haftanın iki yerli yapımından biri olan "Sev Beni"nin yönetmenlik koltuğunu Mehmet Bahadır Er ve Maryna Er Gorbach paylaşıyor. Ushan Çakır, Viktoria Spesivtseva, Güven Kıraç, Yavuz Bingöl ve Murat Şeker'in başrollerinde yer aldığı filme mekan olarak Kiev ev sahipliği yaptı.
 
"Gözümün Nuru"
 
Haftanın dram türündeki yerli yapımı olan "Gözümün Nuru" adlı yapımda Melik Saraçoglu ve Hakki Kurtuluş yönetmenlik becerilerini konuştururken, Ahmet Saraçoğlu ile Melik Saraçoglu da oyunculuklarıyla sinemaseverlerin beğenisini bekleyecek.
 
Genç bir sinema sevdalısının film yapma hevesini konu alan filmde üst üste iki retina dekolmanı geçiren ve kör olmanın kıyısından dönen yönetmen adayının 40 günde yaşadıkları anlatılıyor.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim