• BIST 9645.02
  • Altın 2409.257
  • Dolar 32.5591
  • Euro 34.7092
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

Para İçin Kendisini Döven Oğlunu Öperek Cezaevine Uğurladı

Para İçin Kendisini Döven Oğlunu Öperek Cezaevine Uğurladı
Kayseri'de yaklaşık 20 yıldır devam eden aile dramı mahkemede ortaya çıktı. Para için annesini döven, babasını tehdit eden adam, tutuklandı. Anne, oğlunu öpüp cezaevine gönderdi.

Kayseri'de yaklaşık 20 yıldır zorla para almak için annesini döven ve babasını tehdit eden 39 yaşındaki Mustafa Muharrem E., mahkeme tarafından tutuklandı. Anne M.E., oğlunu cezaevine kucaklayıp öperek uğurladı.

ANNE-BABAYA ŞİDDETTEN HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen dava, bir aile dramını ortaya çıkardı. Mustafa Muharrem E., annesi M.E. ve babası A.E.'ye yönelik şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmada, tutuksuz yargılanan sanık ile anne baba ve avukatlar hazır bulundu. Savunmasında sanık, psikolojik rahatsızlığı olduğunu ve hastanede tedavi görmek için sıra beklediğini söyledi.

"PARA VERMEYİNCE BENİ CİN GİBİ GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR"

Anne M.E. de oğlunun kendisini sürekli dövdüğünü ifade etti. Ölüm korkusu yaşadığını anlatan anne, "Çok yoruldum. Oğlum beni sürekli dövüyor. En son 10 bin lira istedi. Vermeyince beni cin gibi gördüğünü söyledi. Tedavi olmasını istiyorum." dedi.

"BENİ TEHDİT EDİYOR, ANNESİNİ DÖVÜYOR"

Mağdur baba A.E. ise psikolojik rahatsızlığı olan oğlunun kendilerini sürekli tehdit ederek para istediğini belirtti. A. E., "Para için beni tehdit ediyor, annesini sürekli darp ediyor. 'Para yok' deyince bizden kredi çekmemizi ya da evi satmamızı istiyor." şeklinde konuştu.

TUTUKLANDI

Yapılan yargılama sonunda mahkeme heyeti, sanık Mustafa Muharrem E.'yi 'konutta yağma, hakaret, tehdit' suçlarından tutukladı. Ayrıca şahsın akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için hastaneden rapor aldırılmasına karar verdi.

"CİĞERİMİ YAKTIN" DEDİ, ÖPEREK CEZAEVİNE GÖNDERDİ

Kararın ardından anne M.E., elleri kelepçelenerek polis noktasına götürülen oğluna son kez sarıldı. Anne, "Oğlum ciğerimi yaktın." diyerek gözyaşı döktü. Sanık daha sonra cezaevine götürüldü.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim