• BIST 9101.45
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Pankartla adelet arıyor

Pankartla adelet arıyor
Kayseri Birinci Amatör Küme U-19 Ligi'nde mücadele eden Kılıçaslan Yıldızspor, hakem hatalarından bıkınca çareyi pankartla, hataları protesto etmekte...

Kayseri Birinci Amatör Küme U-19 Ligi'nde mücadele eden Kılıçaslan Yıldızspor, hakem hatalarından bıkınca çareyi pankartla, hataları protesto etmekte buldu. Takımın oynadığı son maçta tribüne asılan "Adalet istiyoruz" başlıklı pankartta hakem düdüğünün üzerine yazılanlar oldukça dikkat çekti.

Birinci Amatör Küme U-19 Ligi'ne bu sezon yükselen Kılıçaslan Yıldızspor, aldığı başarılı sonuçlar ile Türkiye Şampiyonası'na katılma yolunda önemli adımlar attı. Ancak, geçtiğimiz hafta oynanan ve zirveyi yakından ilgilendiren maçta Kayseri Şekerspor ile karşılaşan ekip, bu maçı 3-2 önde götürürken maç yarıda kaldı. Rakip takım seyircilerinin sahaya girerek oyuncularını ve kendini darp ettiğini söyleyen Kulüp Başkanı Hüseyin Uyar, "Bu arbede içinde 4 oyuncum kırmızı kart gördü. Galip durumdaki takım maçta kavga çıkarır mı? Hakem 4 oyuncuyu kırmızı kart ile oyun dışına gönderdikten sonra maçı tatil etti. Sonradan iki oyuncumuzu daha ceza kuruluna sevk etti. Biz sahada 7 kişinin altına düştüğümüz için hükmen mağlup ilan edildik" dedi.

Takımın 5 yıldır bugünlere hazırlandığını dile getiren Uyar, şöyle devam etti: "Biz 5 yıldır bu çocukların üzerine titredik. Onların şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmasını beklerken haksız yere hem önde olduğumuz maçta mağlup sayıldık hemde 6 oyuncumuz 2 ile 3 hafta arasında değişen cezalara çarptırıldı. Ne yaptıysak kendimizi anlatamadık ve haksızlığa uğradık. Bu haksızlığı bizler anlatmamıza rağmen ceza kurulundan bu yönde karar çıkınca bizde bu durumu pankart ile dile getirdik.'

Takımın oynadığı son lig maçında Kulüp Başkanı Hüseyin Uyar tarafından tribüne asılan ve hakem düdüğü ile takımın fotoğrafının bulunduğu pankartta ise "Adalet istiyoruz. Sermayenin... 5 Yıllık emeğimizi çalan hırsızları affetmeyeceğiz" yazısı yer aldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim