• BIST 9524.59
  • Altın 2489.437
  • Dolar 32.5108
  • Euro 34.7039
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Pamukova’nın İçmesuyu Garanti Altına Alınıyor

Pamukova’nın İçmesuyu Garanti Altına Alınıyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova'da devam eden altyapı yatırımları ile ilgili gelinen son...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova'da devam eden altyapı yatırımları ile ilgili gelinen son noktayı açıkladı.

Bölgede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Rüstem Keleş, "Tüm ilçelerimizde altyapı yatırımlarımız devam ediyor. Pamukova ilçemizi sağlam altyapıya kavuşturuyoruz. Bölgedeki çalışmalarımız kapsamında 22 milyonluk yatırımla 77 kilometrelik kanalizasyon hattının inşası tamamlandı. Yağmursuyu ve içmesuyu hattında inşa çalışmalarımız ise devam ediyor" diye konuştu.

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Tamamlanan kanalizasyon hattı çalışmaları devam eden atıksu arıtma tesisi ile entegre olacak. Güneyden Sakarya Nehri'ne atıksu karışmayacak. Tamamlanan kanalizasyon hattı çalışmalarımızı ardından bölgede içmesuyu ve yağmursuyu hattı çalışmalarımıza başladık. Yaklaşık 9 milyonluk yatırımla 80 kilometre içmesuyu ve 9 kilometre yağmursuyu hattı inşa ediyoruz. Bölgedeki çalışmaların tamamlanmasıyla Pamukova'nın içmesuyunu garanti altına alacağız. Ekiplerimiz farklı bölgelerde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor" ifadelerini kullandı.

İlçelerin uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak altyapı yatırımlarının sürdürdüklerini belirten Rüstem Keleş, "Bölgede başlatılan çalışmalar kapsamında 80 kilometrelik içmesuyu hattının 20 kilometresi tamamlandı. İnşallah altyapı yatırımlarımızın tamamlanmasıyla Pamukovalı hemşerilerimiz içmesuyu sorunu yaşamayacak. Bölgedeki altyapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından ilçemizde gerekli yol ve çevre düzenleme çalışmaları yapılacak. Sağlam altyapısıyla ve çevre düzenlemesiyle Pamukova ilçesini yeniden inşa etmiş olacağız. Pamukova altyapıda uzun yıllar sorun yaşamayacak. İnşallah çalışmalarımızı en kısa süre içerisinde tamamlayacağız" diye konuştu.

Pamukova’nın İçmesuyu Garanti Altına Alınıyor

Pamukova’nın İçmesuyu Garanti Altına Alınıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim