• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Pamukkale’de Yaşlıların Evi Belediye Ekipleri Tarafından Temizlendi

Pamukkale’de Yaşlıların Evi Belediye Ekipleri Tarafından Temizlendi
Pamukkale Belediyesi ekipleri ilçede yaşayan yaşlı vatandaşların evlerine gidip başta temizlik olmak üzere, sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak için...

Pamukkale Belediyesi ekipleri ilçede yaşayan yaşlı vatandaşların evlerine gidip başta temizlik olmak üzere, sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Pamukkale Belediyesi, yaşlı çift ya da yalnız yaşayan yaşlı vatandaşların evlerine giderek başta temizlik olmak üzere, sağlıklı bir yaşam alanı oluşturma projesi başlattı. Temizlik ekibi, yaşlı vatandaşların evlerine giderek halıların yıkanmasından evin genel temizliğine kadar birçok çalışmayı hayata geçiriyor. Belirli periyotlardaekip, o evlere tekrar uğrayıp temizliğini yapıyor, yaşlı vatandaşlara sağlıklı bir ortam sunuyor.

Başkan Gürlesin, temizlik ekibinin evlerini baştan aşağıya temizlediği 86 yaşındaki Musa Seçkin ve eşi 80 yaşındaki Dudu Seçkin'e ev ziyaretinde bulundu. Fatih Mahallesinde oturan yaşlı çiftin ziyaretinde ellerinden öpen Başkan Gürlesin, yaşlı çift ile bir süe sohbet etti. Pamukkale Belediyesi'nin kendilerine böylesi bir hizmeti vermesinden dolayı mutluluklarını dile getiren yaşlı çift, Başkan Gürlesin'e dua ederek başarıalr diledi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Gürlesin, "Yönetim tarzımız gereği olarak emanetini üstlendiğimiz hemşerilerimizin sıradan belediyecilik hizmetinin yanında sosyal belediyecilik gereklerini de yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın dertlerine ortak olmak ve yardımlarımızla çözüm yolları üreterek sıkıntılarını asgariye indirmek için çalışıyoruz. Oluşturduğumuz temizlik ekibimiz ilçede yaşayan yaşlı vatandaşların evlerine gidip ellerinden tutarak başta temizlik olmak üzere, sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak için aralıksız çalışıyor. Bugünde Musa amcamızı ve Dudu teyzemizi ziyaret ettik. Onların mutluluğu, yüzlerindeki tebessüm bize en büyük armağan oldu. Milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımızın muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevimizdir. Yaşlılarımıza her türlü imkanı sunabilmek ve onlara hayatlarının geri kalan kısmında rahat ve sıkıntısız bir yaşam sağlayabilmek için gayret göstermeye devam edeceğiz" dedi.

Pamukkale’de Yaşlıların Evi Belediye Ekipleri Tarafından Temizlendi

Pamukkale’de Yaşlıların Evi Belediye Ekipleri Tarafından Temizlendi

Pamukkale’de Yaşlıların Evi Belediye Ekipleri Tarafından Temizlendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim