• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Pamukkale’de Öğrencilere Ödül Müjdesi

Pamukkale’de Öğrencilere Ödül Müjdesi
Pamukkale İlçesinde okuyan öğrenciler için "Eğitim Şöleni ve Başarıyı Ödüllendirme Projesi" kapsamında çeşitli hediyeler verilecek.

Pamukkale İlçesinde okuyan öğrenciler için "Eğitim Şöleni ve Başarıyı Ödüllendirme Projesi" kapsamında çeşitli hediyeler verilecek.

Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ve hayırsever iş adamı Halil Pekdemir'in Kaymakamlık makamında imzaladığı protokolle "Eğitim Şöleni ve Başarıyı Ödüllendirme Projesi" hayata geçti. Proje kapsamında 2015-2016 eğitim öğretim yılı içerisinde ilçede eğitim-öğretim gören öğrencilere TEOG, YGS, LYS gibi akademik başarılarda, resim, müzik, şiir, kompozisyon yarışmalarında başarılı olanlara altın başta olmak üzere çeşitli hediyeler verilecek. Projenin amacı ise, anaokulu, ortaokul, liselerde eğitim öğretim gören öğrencilerin başarılarını artırmak, başarıyı teşvik etmek, bunların yanında sanatsal ve sportif başarılara yönlendirmek olduğu açıklanırken 130 bin TL maliyet öngörülen ödülleri ise Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Hayırsever İş Adamı Halli Pekdemir karşılayacak.

Pamukkale İlçesi'nin her anlamda farklılığını ortaya koyduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, Eğitim Şöleni ve Başarıyı Ödüllendirme Projesi'nin önemine vurgu yaparak şunları söyledi, "Pamukkale İlçemizde eğitimin kalitesinin artması, Türkiye Cumhuriyeti'nin yarınları olan çocuklarımızın bilgiyle donatılması için Belediye olarak adeta seferberlik içindeyiz. Eğitime her türlü desteği vermenin onurunu yaşıyoruz. Eğitimde başarının ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu hem o ödülü alan çocuğumuz hem de diğer çocuklarımız için teşvik edici bir unsur. Protokolünü imzalamak için bir araya geldiğimiz bu projeyle de her alanda başarı gösteren çocuğumuzu ödüllendireceğiz. Bu çocuğumuzun başarısına başarı katacağı gibi diğer öğrencilerimizi de teşvik edecek. Projenin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından "Eğitim Şöleni ve Başarıyı Ödüllendirme Projesi" atılan imzalarla hayata geçti.

Pamukkale’de Öğrencilere Ödül Müjdesi

Pamukkale’de Öğrencilere Ödül Müjdesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim