• BIST 9710.99
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Pamukkale’de İki Aileye Ev Yapıldı

Pamukkale’de İki Aileye Ev Yapıldı
Denizli'nin Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurtluca Mahallesi'nde evleri yıkılmak üzere olan ihtiyaç sahibi iki...

Denizli'nin Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurtluca Mahallesi'nde evleri yıkılmak üzere olan ihtiyaç sahibi iki aileye ev yaptı.

Pamukkale İlçesi Kurtluca Mahallesi'nde evleri eski toprak yapı olan, yıkılma tehlikesi bulunan iki ihtiyaç sahibi aileye Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sahip çıktı. Yalnız yaşayan 90 yaşındaki Mustafa Görü, kerpiç bir evde yaşamını devam ettirmeye çalışıyordu. Yine aynı mahalle de eşiyle birlikte kerpiç bir evde yaşayan 72 yaşındaki Ali Demir de aynı sıkıntıyı yaşıyordu.İhtiyaç sahibi iki aileye prefabrik ev yapan Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeleri aileleri ziyaret etti.

Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, yeni evlerine kavuşan ailelerin güler yüzünü görmenin kendilerine oldukça mutlu ettiğini belirterek, "Devletimizin şefkatli eliyle, her zaman ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanındayız. Vatandaşlarımızın zor dönemlerinde yanlarındayız. Kurtluca mahallemizde iki ihtiyaç sahibi ve yaşlı ailemizin yaşadığı topraktan eski yapı ve yıkılma tehlikesi olan evlerde kalmalarına göz yumamazdık. Ailelerimizin yeni yuvalarında mutlu görmek bizleri de mutlu etti. Bundan sonrada güle güle yeni yuvalarında oturmalarını diliyorum" dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmaları yürüttüklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, "Belediyemizin bilindik çalışmalarının yanında sosyal Belediyecilik anlamında aktif bir hizmet sunuyoruz. Bireysel anlamda ya da kurum ve vakıflara desteklerimizle ihtiyaç sahibi ailelerimizin, vatandaşlarımızın, yaşlılarımızın, engellilerimizin her anlamda elinden tutuyoruz. Kurtluca Mahallemizde evleri sağlıklı bir ortam sunmayan, yıkılmak üzere olan iki yaşlı ailemizin bu ihtiyacını Vakıfımızla birlikte gidererek, prefabrik modern bir yuvayı onlara sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onların sevincini görmek her şeye değdi. Yuvalarında huzurlu ve mutlu yaşamalarını diliyorum. Pamukkale Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimizin, vatandaşlarımızın her zaman yanındayız" dedi.

Pamukkale’de İki Aileye Ev Yapıldı

Pamukkale’de İki Aileye Ev Yapıldı

Pamukkale’de İki Aileye Ev Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim