• BIST 9086.27
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Pamukkale’de Geri Dönüşümde Yeni Dönem

Pamukkale’de Geri Dönüşümde Yeni Dönem
Pamukkale Belediyesi, ilçede atıkların geri dönüşümü konusunda daha etkin bir çalışma yürütmek için önemli bir çalışmaya imza attı.

Pamukkale Belediyesi, ilçede atıkların geri dönüşümü konusunda daha etkin bir çalışma yürütmek için önemli bir çalışmaya imza attı. Hem atıkların etkin geri dönüşümü ile ekonomiye katkı sunmak hem de çevreyi korumak amacıyla ilçeyi iki bölgeye ayıran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, DENÇEV ve AKÇEV geri dönüşüm firmalarıyla protokol imzalayarak atık malzemelerin geri dönüşümünde yeni süreci başlattı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, doğayı ve çevreyi daha etkin bir şekilde korumak, atık malzemelerin daha hızlı ve aktif bir şekilde toplanarak ekonomiye tekrar geri kazandırılmasını sağlamak anlamında önemli bir çalışmayı hayata geçirdi. Geniş bir coğrafyaya ve 331 bin nüfusa sahip ilçeyi geri dönüşüm çalışmaları anlamında 13 mahalle ve 55 mahalle olmak üzere iki bölgeye ayıran Başkan Gürlesin, iki ayrı geri dönüşüm firmasıyla bölgeler noktasında protokol imzalayarak yeni bir süreci başlattı.

İlçede geri dönüşümde yeni süreçle ilgili Pamukkale Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen protokol törenine, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Veli Demir, DENÇEV firma yetkilisi Mustafa Erdoğan, AKÇEV firma yetkilisi Namık Yüreğil ve firma temsilcileri katıldı. 13 mahallenin yer aldığı 1. bölgede DENÇEV, 55 mahallenin yer aldığı 2. bölgede ise AKÇEV imzalanan protokolle yetkilendirildi.

Geri dönüşüme çok önem verdiğini vurgulayan Başkan Gürlesin, protokol imza töreninde firma temsilcilerinden büyük bir hassasiyetle bölgelerinde çalışmalarını istedi. Pamukkale Belediyesi olarak çevre temizliği ve korunmasının öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayan Başkan Gürlesin, "Pamukkale İlçesi olarak temiz bir çevre noktasında her türlü çalışmayı yapmaktayız. Doğayı korumak ve gelecek nesillere yaşanabilir bir yer bırakmak için azami gayret gösteriyoruz. Bu anlamda hem atıkların toplanması hem de geri dönüşümü noktasında önemli çalışmaları hayata geçirdik. Bilindiği üzere ilçemiz çok geniş bir coğrafya sahip. Daha etkin ve hızlı bir şekilde dönüştürülebilir malzemelerin toplanması geri dönüşümle ekonomiye tekrar kazandırılması, çevrenin etkin korunması için ilçemizi 2 bölgeye ayırdık. İmzaladığımız protokolle de 2 ayrı firma bölgelerinde çalışmaya başladı. Bu sistemle inşallah geri dönüşüm konusunda ilçemizde daha iyi bir noktaya ulaşacağız. Yeni sürecin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim