• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C

Pamukkale’de 60 Bin Öğrenci Spor Yapacak

Pamukkale’de 60 Bin Öğrenci Spor Yapacak
Denizli'nin Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir projeyi hayata geçirerek ilçede tüm öğrencileri...

Denizli'nin Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir projeyi hayata geçirerek ilçede tüm öğrencileri sporla buluşturacak.

Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte hayata geçirilecek ilçe sınırlarındaki tüm okullarda yer alan öğrencilerin en az bir spor dalına yönlendirileceği proje öncesi, Halk Eğitim Merkezi'nde rehberlik ve beden eğitimi öğretmenlerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, söz konusu projeyle ilgili bilgiler aktardı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda tüm çocukların spora yönlendirilmesi ve dezavantajlı çocukların sıkıntılarının giderilmesi ele alındı.

Pamukkale ilçe sınırları içinde başlatılacak projenin bir örnek olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine destek olmak için eğitime ve sportif etkinliklere destek olmaya devam edeceklerini belirterek, "Eğitime bakış açımız çok farklı. İlçemizde eğitimin kalitesi artması, başarı çıtasının yükselmesi için eğitime çok önemli destek veriyoruz. Konferans salonları, spor salonları yapıyoruz. Bunların hem kullanılması hem de tüm öğrencilere ulaşarak, dağarcıklarındaki hünerlerini de sergilemelerini istiyoruz. Bir de bunu yaparken dezavantajlı gruplarında spor yaparak kazanılmalarını istiyoruz. İlçemizde 60 bin dolayında öğrenci ve 4 bin dolayında öğretmen var. Bizler bütün birimlerin ortak çalışmasıyla öğrencilerimizi spora yönlendirerek bir kez daha örnek olacağız. Başlangıçta hiç hayal edilmeyen sonuçlara ulaşılacak. Bu proje diğer alanları da tetikleyerek belki de büyük başarılar ortaya çıkacak. Her yıl Haziran başı ve Mayıs sonu gibi düzenlenecek şölenlerde başarıyı ödüllendirmek istiyoruz. Her dalda başarılı olan çocuklarımızı ödüllendirip başarıyı teşvik edeceğiz. Bizim ise eğitime verdiğimiz destek ortadadır. İlçemizdeki okulların yüzde 90'nına çeşitli yardımlarımız oldu olmaya da devam edecek. Eğitime verdiğimiz desteği artırarak sürdüreceğiz. Ben şimdiden projenin hayırlı olmasını diliyorum. Siz değerli öğretmenlerimiz sayesinde yeni cevherlerimiz ortaya çıkacaktır" dedi.

Daha sonra toplantıda öğretmenler projeyle ilgili görüş ve fikirlerini aktardı.

Pamukkale’de 60 Bin Öğrenci Spor Yapacak

Pamukkale’de 60 Bin Öğrenci Spor Yapacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim