• BIST 8718.11
  • Altın 2241.171
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.1719
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Pamukkale Belediyesporlu Fadi’ye Amman daveti

Pamukkale Belediyesporlu Fadi’ye Amman daveti
Pamukkale Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı oyuncusu Filistinli Fadi Gameel Shaban El Deeb, Batı Asya ülkelerinin katılacağı tekerlekli...

Pamukkale Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı oyuncusu Filistinli Fadi Gameel Shaban El Deeb, Batı Asya ülkelerinin katılacağı tekerlekli sandalye basketbol şampiyonası için Ürdün'ün başkenti Amman'a gidiyor.

Pamukkale Belediye Spor Kulübü'nün 2016-2017 sezonu öncesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı kadrosuna kattığı Filistinli Fadi Gameel Shaban El Deeb, ülkesinin tekerlekli sandalye basketbol takımından davet aldı. 18 yaşından bu yana bedensel engelli olan 32 yaşındaki Fadi El Deeb, tekerlekli sandalye basketbolunun yanı sıra voleybol, disk, gülle atma ve cirit atma gibi branşlarda da faal olarak yarışmalara katılıyor. Filistinli sporcu, Pamukkale Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda da başarılı bir grafik çiziyor. Filistinli Fadi Gameel Shaban El Deeb, 1-6 Nisan tarihleri arasında Ürdün Amman'da gerçekleşecek olan, Batı Asya ülkelerinin takımlarının katılacağı tekerlekli sandalye basketbol şampiyonasına katılacak. Filistin'in tekerlekli sandalye basketbol takımı olan Bethlehem Spor Kulübü'nün daveti için Ürdün'e giden El Deeb, Pamukkale Belediyesi'ni temsil edecek.

Gürlesin: "Gurur duyuyoruz"

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tekerlekli basketbol takımında yer alan sporcuların milli davetler almasının kendilerini gururlandırdığını ifade etti. Yeni kurulan bir takım olmasına rağmen bir çok sporcunun milli takımlara davet edildiğinin altını çizen Başkan Gürlesin, "İlk olarak Meryem Tan milli takıma davet edildi. Ardından Yunus Emre Bal milli takıma gitti. Fadi zaten Filistin milli takımına gidiyordu. Bu daveti de Batı Asya'nın en önemli organizasyonlarında sporcumuzun yer almasından dolayı önemsiyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak engellilere ve sporculara desteklerimiz devam edecek" dedi.

Pamukkale Belediyesporlu Fadi’ye Amman daveti

Pamukkale Belediyesporlu Fadi’ye Amman daveti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim