• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Pamukkale Belediyesinin İngilizce kursunda 2. dönem başladı

Pamukkale Belediyesinin İngilizce kursunda 2. dönem başladı
Denizli Pamukkale Belediyesi'nin ücretsiz İngilizce konuşma kurslarının ikinci dönemi başladı.

Denizli Pamukkale Belediyesi'nin ücretsiz İngilizce konuşma kurslarının ikinci dönemi başladı. 8 hafta sürecek olan kursa 250 öğrenci katılırken, kurs sonunda katılımcılara sertifikaları verilecek.

Pamukkale Belediyesi'nin Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu kapsamında yürüttüğü "Pamukkale'de Gönüllülük Hareketi" adlı proje çerçevesinde "Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları'nın ikinci dönemi başladı. Pamukkale Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen Avrupa Birliği Projesi kapsamında düzenlenen kurslar il genelindeki gençleri kapsıyor. İlk dönemi Ocak ayında başlayan kursun ikinci dönemi ise Şubat ayı içinde yoğun katılımla gerçekleşiyor. Başvuru yapan 250 kişi, 50'şer kişilik 5 grup halinde 8 hafta eğitim alacak. Pamukkale Belediyesi'nin Atatürk Caddesindeki ek hizmet binasında ve Denizli Gençlik Merkezinde düzenlenen kurslar, gönüllü eğitmenler Romanyalı Luca Leteana ve İspanyalı Manuel Victoria tarafından veriliyor.

"Gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz"

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin kurs ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde, İngilizce kurslarının bir önceki etabında iki yüz gencin katıldığını, ikinci dönemde sayının daha da artığını belirtti. Günümüzde yabancı dilin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Gürlesin, "Pamukkale Belediyesi olarak, eğitimde, sağlıkta, emniyette ve sosyal belediyecilikte öncü bir belediyeyiz. Gençlerimizin geleceklerine katkı sunabilmek adına bu projeyi hayata geçirdik. Bizler Pamukkale Belediyesi olarak gençlerimizin geleceği için çalışıyoruz. Kurslarımız gençlerimizden gelen olumlu tepkilerle birlikte devam ediyor. Kurslarımızda yurt dışından gelen eğitmenler aracılığıyla gerçekleşiyor" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim