• BIST 9444.25
  • Altın 2498.384
  • Dolar 32.5863
  • Euro 34.7995
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Pamukkale Belediyesi’nden Denizlispor’a Destek

Pamukkale Belediyesi’nden Denizlispor’a Destek
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kendisini ziyaret eden ve hafta sonunda yapılacak olan Deve Güreşleri'ne davet eden Denizlispor heyetine, "Denizlispor'un...

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kendisini ziyaret eden ve hafta sonunda yapılacak olan Deve Güreşleri'ne davet eden Denizlispor heyetine, "Denizlispor'un başarılı olması için herkes üzerine düşeni yapmalı. Biz de üzerimize düşeni yaparız" dedi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden ve son sıralardan kurtulmak için çabalayan Denizlispor, Pamukkale Belediyesi'ni ziyaret etti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizlispor'un Asbaşkanları Yasin Özpek ve Mehmet Uz ile Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kalay'ı konuk etti. Denizlispor'un ligde kalmak için mücadele ettiğini belirten Denizlispor Asbaşkanı Yasin Özpek, yönetim olarak gereken çalışmaları yaptıklarını belirtti. Hafta sonunda Denizlispor yararına yapılacak olan deve güreşlerine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'i de davet eden Özpek, "Denizlispor'a maddi destek sağlamak için çeşitli organizasyonlarımız var. Deve güreşi de bunlardan biri. 28 Şubat Pazar günü Albayrak Atlı Spor Merkezi'nde yapılacak olan etkinlikle Denizlispor'a katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Burada herkesin desteğini bekliyoruz" dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise ziyarette Denizlispor'un çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "Denizlispor'un son maçta Göztepe'yi yenerek moral kazanması çok iyi oldu. İki hafta üst üste iç sahada oynanacak olan Giresunspor ve Şanlıurfaspor maçlarını da kazanarak Denizlispor çok daha iyi yerlere gelecektir. Biz Pamukkale Belediyesi olarak Denizlispor'a gereken desteği veriyoruz. Denizlispor bizim için önemli. Umarım eski başarılı ve güzel günlerine geri döner. Bu konuda Denizlililerin maçlarda taraftar desteğine ihtiyaç var. Herkesi Denizlispor'a destek vermeye davet ediyorum" diye konuştu. Konuşmanın ardından yapılacak olan deve güreşi ile ilgili olan biletleri Denizlisporlu yöneticiler Başkan Gürlesin'e teslim etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim