• BIST 9524.59
  • Altın 2489.265
  • Dolar 32.495
  • Euro 34.7589
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Pamukkale Belediyesi’nden Akhan’a 550 Bin TL’lik Yatırım

Pamukkale Belediyesi’nden Akhan’a 550 Bin TL’lik Yatırım
Pamukkale Belediyesi, Akhan Mahallesinde öğrencilere, vatandaşlara ve bölgeye hitap edecek dev spor kompleksini 550 bin liralık bir yatırımla tamamladı.

Pamukkale Belediyesi, Akhan Mahallesinde öğrencilere, vatandaşlara ve bölgeye hitap edecek dev spor kompleksini 550 bin liralık bir yatırımla tamamladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in talimatıyla uygun olan noktalarda spor kompleksleri yapılarak öğrencilerin, gençlerin ve vatandaşların hizmetine sunuluyor. Uzunpınar Mahallesi'nin ardından dev bir spor komplekside Akhan Mahallesi'nde Şehit Doğan Acar Ortaokulu'nun hemen yanında yer alan arazide tamamlanarak hizmete sunuldu. İçerisinde tenis kortu, basket sahası, voleybol sahası olarak kullanılacak çok amaçlı saha ve halı saha olmak üzere spor aletleri, koşu yolunun yer aldığı, çevresinin ise kaldırımıyla, asfaltıyla modern bir üst yapıya kavuşturularak düzenlendiği dev spor kompleksi törenle açıldı. Spor kompleksi ve üst yapı ile birlikte toplamda 550 bin liralık bir yatırım hayata geçti. Pamukkale Belediyesi Akhan'a spor kompleksi dahil yol, kaldırım, yağmur suyu hatları ile birlikte toplamda 1 milyon 330 bin liralık bir yatırım yaptı.

Spor kompleksinin açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, AK Parti Denizli eski Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri, Şehit Doğan Acar Ortaokulu öğretmenleri, öğrencileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Önemli bir yatırımı daha halkın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Gürlesin, "Pamukkale ilçemizde üst yapıdan parklara, sosyal kültürel projelerden hizmet yapılarına, eğitimden spora birçok alanda yatırımlarla ilçemizin ihtiyaçları noktasında çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Biz, "Merkezde ne var ise en uzak mahallemizde de o olacak" diyerek çıktığımız hizmet yolunda mahallelerimize yatırımları ardı ardına gerçekleştiriyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak bugünde "Çocuklarımız, gençlerimiz ve vatandaşlarımız spor yapsın" diye dev bir spor kompleksini Akhan mahallemizde halkımızın hizmetine açmanın mutluluğu içindeyiz. Okul öğrencilerimiz, mahalle sakinlerimiz ve bölge halkımızın ihtiyaçlarını düşünerek burada içerisinde tenis kortu, basket sahası, voleybol sahası olarak kullanılacak çok amaçlı saha ve halı saha olmak üzere spor aletleri, koşu yolunun yer aldığı, etrafının ise kaldırımıyla, asfaltıyla düzenlendiği spor kompleksinin hayırlı olmasını diliyorum. Bu yatırımın yanında Akhan Mahallemizde yol, kaldırım çalışmaları ve yağmur suyu hatları ile birlikte kısa zamanda yaptığımız toplam yatırım 1 milyon 330 bin liradır. Mahallemize hayırlı olsun. İnşallah dönenimiz içerisinde merkeziyle en uzak mahallesiyle modern bir Pamukkale yolunda önemli bir mesafeyi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmuş olacağız" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, "Pamukkale Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Hizmet anlamında önemli çalışmalara imza atıyor. İki yılını yeni doldurmuş, yeni kurulan bir belediye açısından ortaya konulan eserler, yatırımlar ve hizmetler Pamukkale Belediyesi'nin kısa zamanda geldiği noktayı gösteriyor. Spor tesisine baktığımızda ise muhteşem. Gençlerimize biz böyle imkanlar sunmamız gerekiyor. Gençlerimize yasak koymak, "Dur" demek, çare değil. Onlara enerjilerini harcayabileceği doğru adresler ve mekanlar oluşturmak zorundayız. Bunun için spor alanları önemli. Bu spor alanlarıyla birlikte inşallah çocuklarımız sağlıklı alanlarda spor yaparak inşallah geleceğe hazırlanacaklar. Ben spor tesisimizin gençlerimize, mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından spor kompleksi, kurdelenin kesilmesiyle törenle hizmete açıldı.

Pamukkale Belediyesi’nden Akhan’a 550 Bin TL’lik Yatırım

Pamukkale Belediyesi’nden Akhan’a 550 Bin TL’lik Yatırım

Pamukkale Belediyesi’nden Akhan’a 550 Bin TL’lik Yatırım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim