• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Pamuk: "Tur Atlamak İçin Galibiyete, Galibiyet İçin Taraftara İhtiyacımız Var"

Pamuk: "Tur Atlamak İçin Galibiyete, Galibiyet İçin Taraftara İhtiyacımız Var"
Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, Kadınlar Avrupa Kupası'nda gruptan çıkmak için Udominate Basket maçını kazanmaları gerektiğini belirterek tüm...

Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, Kadınlar Avrupa Kupası'nda gruptan çıkmak için Udominate Basket maçını kazanmaları gerektiğini belirterek tüm taraftarlardan salonu doldurmalarını ve takıma destek olmalarını istedi.

Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu'nda mücadele eden Orduspor, grubun son maçında yarın saat 19.00'da Udominate Basket Takımı ile kendi sahasında karşılaşacak. Grupta ikinci sırada yer alan ve rakibini mağlup etmesi durumunda bir üst tura çıkacak olan mor-beyazlı ekipte bu kritik maç öncesi Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, taraftara çağrı yaptı. Birçok spor branşında olduğu gibi basketbolda da taraftarın olmazsa olmaz olduğunu ifade eden Pamuk, taraftarların salonu doldurmalarını istedi.

"TUR ATLAMAK İÇİN KAZANMAMIZ GEREKİYOR"

Gruptan çıkmak için mutlak galibiyete ihtiyaçları olduğunu ve bunun için taraftara çok ihtiyaç duyduklarını dile getiren Başkan Pamuk, herkesi Durugöl Spor Salonu'na beklediğini belirtti. Taraftarsız bir takım olamayacağının altını çizen Pamuk, "Taraftar destek olduğu zaman takım olunur. Biz bu sebeple her platformda taraftardan destek istiyoruz. Yarın akşam oynayacağımız Udominate Basket maçına gelmelerini istiyorum ve bu maçı kazanmamız durumunda tur atlayacağımızı taraftarımızın bilmesini istiyorum. Tur atlamak için galibiyete, galibiyet için taraftara ihtiyacımız var. Bu maçı da taraftarlarımızın desteği ile kazanabiliriz. Bu sebeple salondaki yerlerini almalarını talep ediyoruz. Bilet uygulamasını başlattık ve taraftarın stadyuma dolmasını sağladık. Yarın ki maçta da tüm Orduluları takıma destek olmaya davet ediyorum. Sonuç olarak kesinlikle ve kesinlikle taraftarsız bu iş olmuyor" dedi.

"TILSIM BOZULDU"

Takımda yaşanan ayrılıkları değerlendiren Yaşar Pamuk, "Takımda ayrılanlar oluyor. Bu hayatın bir gerçeği, anlaşamıyorsun oyuncu gidiyor, parasını alamıyor gidiyor, ekonomik sıkıntılar yüzünden gidiyor. Birisi gidecek, birisi gelecek sporun içinde olan bir şey. Orduspor Basketbol Takımı ilk başta iyi bir takım kurdu. Takım bozulmasaydı aynı takım ile devam etseydik Orduspor daha iyi yerde olurdu. Avrupa'da 4 maç oynamışız 3'ünü kazanmışız. O ekip, ligde 3 maç oynamış 2'sini kazanmış bir takımdı. Ama ondan sonra tılsım bozuldu ve bazı oyuncular gitti" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim