• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Palandöken Belediyesi, Yağan Karı Şehir Dışına Taşıyor

Palandöken Belediyesi, Yağan Karı Şehir Dışına Taşıyor
Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışının ilk gününün ardından hayatın olumsuz...

Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışının ilk gününün ardından hayatın olumsuz etkilenmemesi için koordineli bir şekilde kar temizleme ve karın şehir dışına taşınması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporları doğrultusunda kış aylarına yönelik gerekli tüm tedbirlerini haftalar öncesi alan Palandöken Belediyesi,30 Aralık Çarşamba gece geç saatlerde başlayan ve aralıksız devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle caddeler ve sokaklar başta olmak üzere mahallelerde kar temizleme çalışmalarına 724 saat aralıksız devam ediyor.

BAŞKAN BULUTLAR, "VATANDAŞLARIMIZIN OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINDAN FAZLA ETKİLENMEMESİ İÇİN YOĞUN ÇABA HARCIYORUZ"

Olumsuz hava koşullarına karşı tüm tedbirleri aldıklarını ve kar yağışının başlamasıyla birlikte görevli ekiplerin temizlik çalışmasına başladığını ifade eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "30 Aralık Çarşamba günü gece saatlerinde başlayan kar yağışı sonrasında karla mücadele için kar küreme, tuzlama ve buzlanmayı önlemek için kar eritici solüsyon serperek yol ve kaldırımlarımızı vatandaşlarımızın rahat kullanacağı duruma getiriyoruz. Vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için özellikle sorumluluğumuzdaki ana yolların ulaşıma kapanmaması noktasında çalışmalarımızı 24 saat 2 vardiya şeklinde 150 personel ve kiralanan iş makinalarıyla birlikte toplam 20 iş makinasıyla birlikte kesintisiz bir şekilde karı şehir dışına taşıma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sahada özverili ve gayretli bir şekilde 724 saat çalışan personellerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. İlçede devam eden kar temizleme çalışmalarını takdirle karşılayan mahalle sakinleri Belediye Başkanı Orhan Bulutlara teşekkürlerini sundular.

Palandöken Belediyesi, Yağan Karı Şehir Dışına Taşıyor

Palandöken Belediyesi, Yağan Karı Şehir Dışına Taşıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim