• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9437
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Palandöken Belediyesi, Eğitimin Her Alanına Destek Olmaya Devam Ediyor

Palandöken Belediyesi, Eğitimin Her Alanına Destek Olmaya Devam Ediyor
Eğitimin her alanı da maddi ve manevi destekleriyle sık sık gündeme gelen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bir sürpriz daha yaparak İlçe Müftülüğüne...

Eğitimin her alanı da maddi ve manevi destekleriyle sık sık gündeme gelen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bir sürpriz daha yaparak İlçe Müftülüğüne bağlı Yenişehir Yatılı Kız Kuran Kursunda eğitim gören öğrencilere kıyafet desteğinde bulundu.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, geçtiğimiz günlerde ilçede hizmet veren Yenişehir Yatılı Kız Kuran Kursunu ziyaret ederek, kurs yöneticileri ve öğrencileriyle sohbet etmiş, onların taleplerini dinlemişti. Palandöken İlçe Müftülüğüne bağlı Yenişehir Yatılı Kız Kuran Kursu yöneticileri Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'dan ekonomik durumu iyi olmayan öğrenciler için destek taleplerine kayıtsız kalmayarak Kız Kuran Kursunda eğitim gören yaklaşık 40 öğrenciye kıyafet desteğin de bulundu.

BULUTLAR "BEŞERİ İLİMLER KADAR MANEVİ EĞİTİMİNDE ŞART"

İlçede hizmet veren Eğitim Kurumlarını zaman zaman ziyaret ederek, burada eğitim veren yöneticilerimizle, öğretmenlerimizle, hocalarımızla ve öğrencilerimizle sohbet edip, taleplerini dinlediğini söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar," 2015-2016 eğitim ve öğretim yılını başlamasıyla yeni eğitime başlayan minik öğrencilerimize eğitim seti ve kırtasiye desteğimiz olmuştu. Daha sonra 8. Sınıflarımızda eğitim gören öğrencilerimize TEOG için yardımcı kitap desteğimiz oldu. Zaman zaman ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilerimiz de bu tür giyim desteğimiz oldu" dedi. Bugün ise yöneticilerimizin talepleri doğrultusun da ilçemiz de bulunan Yenişehir Yatılı Kız Kuran Kursun da eğitim gören öğrencilere kıyafet desteğinde bulunduklarını belirten Başkan Bulutlar," Palandöken Belediyesi olarak Eğitimin her alanın da imkânlarımız ölçüsün de destek olmaya çalışıyoruz. İslam kolaylık ve güzellik dinidir. İslami ve manevi eğitimlerini almak için aileler çocuklarını bu yatılı Kuran Kurslarına gönderiyor. Çocukların İslam kültürünü öğrenerek büyümesi açısından yıllardır devam eden bu kursların önemli bir yeri olduğunu düşünüyoruz. Beşeri ilimler kadar manevi eğitiminde çocukların gelişiminde önemi büyük. Samimi bir şekil de eğitim veren bu ve benzeri eğitim merkezlerimizi görmezden gelemeyiz. Bugün bu samimiyeti bu merkezimi de görüyoruz bunun için talepler doğrultusun da yaklaşık 40 hanım kızımıza A'dan Z'ye ihtiyaç duyulan tüm kıyafetler alınarak teslim ettik" diye konuştu. Palandöken İlçe Müftülüğüne bağlı Yenişehir Yatılı Kız Kuran Kursunda eğitim gören öğrencilere kıyafetleri Kurs Merkezinin Konferans Salonun da sade bir törenle dağıtımı gerçekleştirildi dağıtım törenine Belediye Başkanı Orhan Bulutların yanı sıra Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin, Yönetici Nermin Köksal, Kurs Hocası Aslan Yağan ile öğrenciler katıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim