• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Palabıyık: "Ne Söz Verdiysek O!"

Palabıyık: "Ne Söz Verdiysek O!"
AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, seçim öncesi verilen vaatlerin birer birer yerine getirildiğini belirterek, "Sözlerimizi tutuyoruz. Ne söz...

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, seçim öncesi verilen vaatlerin birer birer yerine getirildiğini belirterek, "Sözlerimizi tutuyoruz. Ne söz verdiysek hepsini bir bir yerine getiriyoruz." dedi.

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, iş ve işçiye verdikleri değeri işaret ederek gerçekleştirdikleri asgari ücret değişimini vurgulayarak, 1 Kasım seçimleri öncesi Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun verdiği seçim vaatlerini birer birer sırayla yerine getirdiklerini dile getirdi. Yapılan 1 Kasım seçimlerinin ardından iktidar partisi olarak seçim vaatleri üzerinde yoğun çalışmalar yaptıklarını dile getiren Palabıyık, "1 Kasım seçimleri öncesinde meydanlara çıkarak birbirinden güzel vaatler veren başbakanımız Ahmet Davutoğlu, seçimin ardından verdiği vaatler üzerinde yoğun çalışmalar göstererek yerine getiriyor. Öncelikle çalışan işçilerimizin emeklerini yeterince alabilmeleri adına düzenlenen asgari ücret tartışmasına yine başbakanımız son noktayı koydu. Yapılan son çalışmalar ile birlikte asgari ücreti bin 300 TL'ye çıkardık. Seçim öncesi verilen diğer vaatler üzerinde de yoğun çalışmalar sergilenerek vatandaşımıza en güzel hizmeti etme konusunda gayret ediyoruz. Gerek il başkanlarımız gerekse ilçe başkanlarımızın da katkılarıyla, seçim vaatlerinin çalışmalarını en hızlı şekilde yapıyoruz. Diğer seçim vaatlerimizin de bazıları netleşti. SSK ve BAĞKUR emeklilerinin maaşlarına yıllık bin 200 TL zam, yem ve gübrede KDV yüzde 1'e indirildi. Daha uygulamaya geçen sayamadığım vaatlerimiz var. Uygulamaya geçmesi için de yoğun çabalar sarf edilen vaatlerimiz en kısa sürede vatandaşımızın hizmetine açılacaktır. Seçim öncesi ne söz verdiysek o. Bizim için hizmet ön planda." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim