• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Pakistanlı hasta İzmir’de saç ektirdi

Pakistanlı hasta İzmir’de saç ektirdi
Pakistanlı Öğretmen Ahmed Muneeb Mehta (31) İzmir'de saç ekimi yaptırdı.

Pakistanlı Öğretmen Ahmed Muneeb Mehta (31) İzmir'de saç ekimi yaptırdı. Özel ENTO KBB Cerrahi Tıp Merkezi'nde operasyonla saç ektiren Mehta, İzmir'i çok sevdiğini ve operasyondan çok memnun kaldığını belirtti.

Genç yaşına rağmen uzun süredir saç dökülmesi yaşayan Ahmed Muneeb Mehta, tüm çabalarına rağmen saçlarının dökülmesini önleyemedi. Yaptığı araştırmanın ardından İzmir'deki Özel ENTO KBB Cerrahi Tıp Merkezi'ne başvuran Mehta, saç ekimi operasyonu için gün aldı. Geçtiğimiz günlerde operasyonu tamamlanan Mehta, saçlarının çıkmasını heyecanla beklediğini belirtirken, "Hem işim hem de sosyal hayatım için saç ektirmeye karar verdim. Bir süre İzmir'de çalışma fırsatı buldum. İnternetten yaptığım araştırmalar sonucunda ENTO'yla tanıştım. Ekibin güler yüzlü ve profesyonel oluşu, merkezin imkanları beni çok etkiledi ve kısa bir süre içinde operasyona karar verdim" dedi.

İzmir'deki sağlık kuruluşları sağlık turizmi yatırımlarını arttırmalı

ENTO KBB Cerrahi Tıp Merkezi İş Geliştirme Koordinatörü Nazlı Girgin, "Saç, sakal ve kaş ekimi başta olmak üzere estetik ve plastik cerrahi operasyonları için merkezimize gelen yabacı hasta sayısı her geçen yıl artıyor. Tanıtımlarımızda hastalarımıza sunduğumuz kaliteli sağlık hizmetinin yanı sıra İzmir'in avantajlarını da ön plana çıkarmamız gerekiyor. İzmir'in tarihi ve doğal güzellikleri ile Çeşme, Urla, Foça ve Efes gibi yabancı hastaların ilgisini arttıracak ve İzmir'i tercih etmelerini sağlayacak tatil bölgelerinin tanıtımına da ağırlık veriyoruz. Bu konuda yabancı hastalara yönelik reklam ve pazarlama çalışmaları yürütmekteyiz. Ekonomi Bakanlığı'nın sağlık kuruluşlarına sunduğu yatırım teşvikleri ile daha geniş kitlelere ulaşma imkanı buluyoruz. İzmir'in tarihi dokusu, doğal güzellikleriyle turistlerin tercih ettiği bir lokasyon olduğunu anlatan Girgin "Kentteki sosyal imkanlar, restoran ve konaklama alternatiflerinin çeşitliliği, ulaşılabilirliği ve yabancı turistin beklentisini karşılayabilecek kaliteye sahip olması, İzmir insanının modern ve vizyon sahibi oluşu, buraya gelen hastaların ülkemiz ile ilgili düşüncelerini olumlu yönde etkilemekte. Bu noktada bizim için en iyi tanıtımın referans olduğunu da söyleyebiliriz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim