• BIST 9645.02
  • Altın 2415.439
  • Dolar 32.5459
  • Euro 34.6957
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 18 °C

Öztürk’ten Spor Mesaisi

Öztürk’ten Spor Mesaisi
AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, hafta sonunda destek amacıyla Muğlaspor ve Ormanspor arasında oynana futbol maçını izledi.Ö

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, hafta sonunda destek amacıyla Muğlaspor ve Ormanspor arasında oynana futbol maçını izledi.Öztürk, el örgüleri kaldırılmış, ışıklandırılmış olan Muğla Atatürk Stadyumunda incelemelerde bulundu

Hafta sonunda, destek amacıyla Muğlaspor ve Ormanspor maçlarını izleyen AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, spora desteklerinin süreceğini ifade etti. Tel örgüleri kaldırılmış, ışıklandırılmış olan Muğla Atatürk Stadyumunda İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ve Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal ile birlikte incelemelerde bulunan Öztürk, şunları söyledi: "350 bin lira harcanarak ışıklandırılan Muğla Atatürk Stadyumundaki tel örgülerin kaldırılması ve stadın ışıklandırılması sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugüne kadar, gençlerimizin spor yapması için Muğla'nın farklı ilçelerindeki çok sayıda spor salonu, halı saha, gençlik merkezi ve yüzme havuzunun hayata geçirilmesini sağladık. İlimizdeki profesyonel ve amatör spor kulüplerine ve sporcularımıza desteğimiz sürecek. Amacımız ilimizde yaşayan 950 bin vatandaşımızın spor hizmetleri başta olmak üzere, tüm hizmetlerden faydalanmasını sağlamak."

Muğla Milletvekili olarak Muğla'nın tüm ilçelerindeki spor takımlarımıza desteklerinin devam edeceğinin bilinmesini istediğine işaret eden Öztürk, şöyle konuştu: "Özellikle, ilimizde yaşayan gençlerimizin ihtiyacı olan spor tesislerinin sayısının artırılması için Milletvekilimiz Hasan Özyer'le birlikte çalışmalarımız sürüyor. 2016 yılında İnşallah Muğla'da spor alanında hayata geçirilecek çok sayıda projenin müjdesini vereceğiz"

Ormanspor Basketbol takımının maçını Vali Amir Çiçek ve il protokolü ile birlikte izleyerek destek veren Milletvekili Öztürk, maç bitiminde ise Orman Bölge Müdürü ile birlikte maçı izlemeye gelen çocuklara fidan hediye etti. Öztürk, Muğlaspor'un 3-0 kazandığı Yeşilköy spor maçını ise eşi ve kızıyla birlikte izledi.

Öztürk’ten Spor Mesaisi

Öztürk’ten Spor Mesaisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim