• BIST 9667.23
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Öztürk’ten Millete Hizmete Devam Mesajı

Öztürk’ten Millete Hizmete Devam Mesajı
AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, "Biz hizmet üretmeye devam edeceğiz arkamızda eserler bırakmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, "Biz hizmet üretmeye devam edeceğiz arkamızda eserler bırakmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Köyceğiz Belediyesi'nin yeni hizmet binasının açılışına katılan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, konuşmasında, "Bir çoğunuz biliyor ama her platformda Muğla'nın hakkını, hukukunu koruyan Ankara'da da bir Muğlalı gibi çalışan bir bakanımız var. Bu binanın yapılmasına yani benim il başkanlığım dönemimde de sayın bakanımızın çok büyük katkısının olduğunu buradan belirtmek istiyorum. İl başkanı olduğum dönemde, 28-30 Mart yerel seçimlerinde yaşadığımız günlerde emin olun arkamızda genel merkez olarak kapı gibi durdular. O süreci atlatmamızda bize çok büyük katkılar gösterdiler. Ben huzurlarınızda Sayın Bakanımıza tekrar hoş geldiniz diyorum ve Muğla'mıza verdiği bu katkıdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Milletvekili Öztürk, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz laf üretmeyeceğiz hizmet üreteceğiz ve arkamızda hizmetlerimizi eserlerimizi bırakacağız demiştik. Evet, bugün hep birlikte tüm Köyceğizli hemşerilerimizle beraber MHP'lisiyle, CHP'lisiyle, AK Partilisiyle tüm yaşayan Köyceğizlilerimizle beraber, Köyceğizlilerin hizmetine sunulmuş bir belediye binasına kavuştuk.

Girerken şöyle bir baktık Köyceğiz'in girişinden itibaren hakikaten Köyceğiz'imiz çiçek gibi olmuş, ben buradan Sayın Belediye Başkanıma ve emeği geçen tüm teşkilat mensubu kardeşlerimize, tüm Köyceğiz yaşayanlarına da teşekkürlerimi bir borç biliyorum.

Biz hizmet üretmeye devam edeceğiz arkamızda eserler bırakmaya devam edeceğiz. Birileri laf üretecek ama bizler bu millet için bu millete hizmetkâr olmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz diyorum. Ben Sayın Bakanımıza tekrar hoş geldiniz diyorum tüm Köyceğizli halkımıza bu eser hayırlı uğurlu olsun'

Köyceğiz Belediyesi yeni hizmet binasının açılışı için ilçeye gelen Bakan Soylu ve AK Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer buradaki törenin ardından Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen "Toplumda Fiziksel Aktivitenin Artırılması Projesi" kapsamında Köyceğiz Kaymakamlığı önünde düzenlenen törende, 37 çocuğa bisikletlerini teslim ettiler.

Törenin ardından Bakan Soylu ve beraberindekiler Muğla Valisi Amir Çiçek, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve davetlilerle Kulak mesire alanını açtılar ve Toparlar Mahallesinde bir şehit ailesini ziyaret ettiler.

Öztürk’ten Millete Hizmete Devam Mesajı

Öztürk’ten Millete Hizmete Devam Mesajı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim