• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Öztürk: “Şehitlerin Kanı Aydınların Eline Bulaştı “

Öztürk: “Şehitlerin Kanı Aydınların Eline Bulaştı “
Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ,sosyal medya üzerinden yayınlandığı mesajında, "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi"nin devletin terör...

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ,sosyal medya üzerinden yayınlandığı mesajında, "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi"nin devletin terör operasyonlarını eleştiren bildirisini sert dille eleştirdi. Öztürk, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden 9 akademisyen hakkında da işlem başlatılması için üniversite yönetimini göreve çağırdı.

Nihat Öztürk sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün çoğu maaşını devletten alan sözde aydınların ihaneti ile karşı karşıyayız. Türkiye'nin Kürt sorunu yoktur, terör sorunu vardır. Ama sözde aydınlar, ne yazık ki kalkıp devletin bir katliam yaptığından bahsediyor. Ey sözde aydınlar! Siz karanlıksınız karanlık! Aydın falan değilsiniz. Sizler ne Güneydoğu'yu, ne Doğu'yu buraların adresini bilemeyecek kadar karanlıksınız ve cahilsiniz"

ÖZTÜRK: "ÜNİVERSİTE YÖNETİMİ İŞLEM BAŞLATSIN "

Nihat Öztürk, bildiriye imza atan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde görevli 9 akademisyen hakkında işlem başlatılması gerektiğini savunarak, sözde aydınların ellerine terör saldırılarında ölenlerin kanlarının bulaştığını öne sürdü. Öztürk sözlerini şöyle sürdürdü:" Akademisyenleri "Diyarbakır'ın Çınar İlçesinde eli kanlı katillerin saldırısında şehit olan polisimizin, birisi 1 aylık 3 bebeğin kanı sizlerin de ellerine bulaştı.

Bu belgeye imza atan sözde aydınlar, bu acı ve gözyaşı sizin cesaret verdiğiniz eli kanlı terör örgütünün eseri. Siz de bu eserin sorumlusu oldunuz. Vicdanlarınız rahat mı? Masum bebeklerin vebalini nasıl ödemeyi düşünüyorsunuz?Muğla ve Türkiye kamuoyu bu sözde aydınları asla unutmamalı. Bu ihanet belgesine imza atan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi mensubu gözüken 9 sözde aydın hakkında da üniversitemiz sürat le gereken işlemleri başlatmalı. Diyarbakır'daki hain saldırıda şehit olan polisimize ve kardeşlerimize Allah'tan rahmet, olayda yaralananlara acil şifalar diliyorum. Rabbim, bu milletin askerine ve polisine el uzatan vatan hainlerini KAHHAR olan ismi şerifiyle kahr eylesin"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim