• BIST 9524.59
  • Altın 2491.238
  • Dolar 32.5412
  • Euro 34.7057
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Özlem Şahin Yeniden Ringe Çıkıyor

Özlem Şahin Yeniden Ringe Çıkıyor
Bayanlarda eski Dünya Şampiyonu boksör Asiye Özlem Şahin, 26 Mart tarihinde Almanya'nın Fürth kentinde yeniden ringa çıkacak.

Bayanlarda eski Dünya Şampiyonu boksör Asiye Özlem Şahin, 26 Mart tarihinde Almanya'nın Fürth kentinde yeniden ringa çıkacak. Avusturyalı Elke Beinwaks'a karşı yumruk sallayacak olan sporcumuz antrenmanlarının sonuna geldi. Rakip Beinwaks aynı zamanda çok sert bir spor dalı olan MMA ve K1 dövüşçüsü olarak da biliniyor.

Özlem Şahin, zorlu müsabaka öncesi, "Bana ilk kez yaşamış olduğum yenilgide bile, hiç tereddüt etmeden "sen istediğin ve devam ettiğin kadar arkanda ve yanındayız" diye destek veren sponsorum GAZİ'ye teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Özellikle Dr. Garcia ve Kahram Erdin Bey'e. Önemli olan kaybetmek, düşmek değil, ayağa kalkıp yoluna devam etmektir. Ben de tekrar kemerleri alacağım ve tekrar Dünya Şampiyonu olacağım. Bu da bana yakışandır! Sosyal medyadan sürekli mesajlar geliyor, maçları televizyonda izlemek istiyoruz diye. Umarım yetkili kişilerin kulağına gider ve bütün sporseverler sevinir. Yeni menajerim Eva Dzepina. Kendisi çok samimi arkadaşımdır. Avukat ve sporcu-boksördür. Son maçımda her şeyi yakından inceledi ve ne kadar zor şartlar altında idman ve organize ile uğraştığımı gördü ve karar verdik, artık menajerliğimi üstlendi. Mükemmel şekilde yapıyor. Kendisine de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şahin'in menajeri Eva Dzepina, hedeflerinin yeniden Dünya Şampiyonluğunu kazanmak olduğunu belirterek, "Özlem Şahin'in ekibi olarak çok yoğun çalışmaları geride bıraktık. Özellikle TCC Promotions'un sahibi Bernadr Caplin bizim için büyük fedakarlıklar yaptı" şeklinde konuştu.

Profesyonel boks yazarı Vedat Alyaz ise, karşılaşmanın zorlu geçeceğini ifade ederek, "Özlem Şahin, hayatında tek maç kaybetti ve onda da Dünya Şampiyonluk kemerini vermek zorunda kaldı. Bu maç için iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. İnanıyorum ki Dünya Şampiyonluğunu yeniden ülkemize yazdıracaktır" değerlendirmesini yaptı.

Özlem Şahin Yeniden Ringe Çıkıyor

Özlem Şahin Yeniden Ringe Çıkıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim