• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Özkan: TEKNOSAB Projesi Karacabey’i bölgenin parlayan yıldızı yapacak

Özkan: TEKNOSAB Projesi Karacabey’i bölgenin parlayan yıldızı yapacak
Bölge ve ülke ekonomisine büyük oranda güç katacak hamle olarak nitelendirilen ve uzun süredir üzerinde çalışmaların devam ettiği TEKNOSAB Projesi'nde,...

Bölge ve ülke ekonomisine büyük oranda güç katacak hamle olarak nitelendirilen ve uzun süredir üzerinde çalışmaların devam ettiği TEKNOSAB Projesi'nde, somut adımlar atılmaya başlanıyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, TEKNOSAB Projesi'nin İstanbul-Bursa-İzmir otobanında sunacağı avantajlarla, Karacabey'i "bölgenin parlayan yıldızı" haline getireceğini söyledi.

Vatandaşların, Bursa ve ülke ekonomisine can katacak böyle bir projenin kendi mahallelerinde kurulmasından dolayı duydukları memnuniyeti, kendileriyle paylaştığını söyleyen Belediye Başkanı Özkan, "Geçtiğimiz hafta BTSO'da gerçekleştirdiğimiz Mütevelli Heyeti Toplantısı'nın ardından, proje alanında yer alan vatandaşlarımızla Taşpınar'da bir bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledik. Vatandaşlarımızın TEKNOSAB Projesi'ne yaklaşımları ve sevinçle karşılamaları, bizler ve ilçemiz adına oldukça memnuniyet verici. Tüm bu gelişmelerin ardından, önceki gün de TEKNOSAB Müdürü Ömer Demirbilek ile çalışmalarda gelinen son durumu değerlendirerek, yol haritasına yönelik yapılması gerekenleri masaya yatırdık. Şuana kadar da projede oldukça önemli mesafeler kaydettik. İnşallah çok yakında projemize son halini vermiş olacağız" dedi.

"VERİMLİ TARIM ALANLARINI KARARLILIKLA KORUYACAĞIZ"

TEKNOSAB Projesi'nin İstanbul-Bursa-İzmir otobanında sunacağı avantajlarla, Karacabey'i "bölgenin parlayan yıldızı" haline getireceğine vurgu yapan Özkan, "Bursa'mız bilindiği üzere dünyada en hızlı büyüyen dördüncü ildir. Karacabey de tarımsal, ekonomik ve turizm değerleri ile bu konuda Bursa'nın önde gelen güçleri arasında yer almaktadır. İlçemiz şimdiden Güney Marmara'nın parlayan yıldızı olmuştur. TEKNOSAB Projesi sayesinde, ilçemize gelecek teknolojik yatırımların yanı sıra, işyerlerine yakın konut alanlarıyla ve uydu kentleri ile bölgemiz hak ettiği yere ulaşacaktır. Karacabey'deki nüfus yoğunluğu ve ticari hayat artarak en üst seviyeye çıkacak, bu sayede yeni istihdam imkânlarında da artış oluşacaktır. Şüphesiz tüm bu çalışmalarımızda, verimli tarım arazileri ile düşük verimli arazilerinin de ekonomiye değer katabilmesi konusunda gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Verimli tarım alanlarının korunması noktasında, gerçek bir tarım kentinde yaşayan biz Karacabeyliler olarak, bu konuda herkesten daha fazla duyarlıyız ve bunu da kararlılıkla sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim