• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Özgür Çek Ve Zülküf Özer Alanya’da

Özgür Çek Ve Zülküf Özer Alanya’da
Multigroup Alanyaspor, ara transfer döneminin son gününde Eskişehirspor'da forma giyen Özgür Çek ve Kayseri Erciyesspor'dan ayrılan kaleci Zülküf Özer'ü...

Multigroup Alanyaspor, ara transfer döneminin son gününde Eskişehirspor'da forma giyen Özgür Çek ve Kayseri Erciyesspor'dan ayrılan kaleci Zülküf Özer'ü kadrosuna dahil etti. 27 yaşındaki kaleci Zülküf Özer ile 1,5 yıllık, 25 yaşındaki sol bek oyuncusu Özgür Çek ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Multigroup Alanyaspor, ara transfer döneminin son gününde Eskişehirspor'da forma giyen Özgür Çek ve Kayseri Erciyesspor'dan ayrılan kaleci Zülküf Özer'ü kadrosuna dahil etti. Multigroup Alanyaspor'un yeni transferleri Özgür Çek ve Zülküf Özer'in imza töreninde konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, kariyerli futbolcuları kadrolarına kattıklarını söyledi. Her 2 oyuncunun kalitesini bildiklerini belirten Çavuşoğlu, "Herkesin bildiği ve tanıdığı Eskişehirspor'dan Özgür Çek ve Kayseri Erciyesspor'un kalecisi Zülküf Özer'i kadromuza kattık. Kulübümüze hayırlı olsun. İkisinin de kariyeri ortada. İnşallah takımımıza katkı sağlayacaklar" dedi.

"KİŞİLİĞİ VE KARİYERİ ORTADA OLAN 7 FUTBOLCUYU KADROMUZA KATTIK."

Yönetim olarak kişilikli ve kariyerli 7 futbolcuyu kadroya kattıklarını kaydeden Başkan Çavuşoğlu, "Kişiliği ve kariyeri ortada olan 7 futbolcuyu kadromuza kattık. Diğer takımlara nazaran transfer dönemini en iyi geçiren takım olduğumuzu düşünüyorum. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yaptık. Artık top teknik heyet ve futbolcularda. Şampiyonluğu her takım istiyor. Biz de gerekli takviyelerimizi yaparak bu yarışın içerisinde olacağımızı gösterdik. İnşallah sezon sonunda ipi göğüsleyen biz oluruz" diye konuştu.

"LİG ŞAMPİYONLUĞUNU HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ"

Kaleci Zülküf Özer ise turuncu yeşilli takıma geldiği için doğru karar verdiğini kaydederek şöyle dedi: "Ersiyes'ten ayrıldıktan sonra birçok kulüple görüştüm. Multigroup Alanyaspor'dan gelen teklifin ardından bir süre düşündüm. Ancak buraya geldikten sonra ne kadar doğru bir karar verdiğimi gördüm. Bu camianın Süper Lig'de yer almasının Türk futboluna gerçekten çok şey katacağını düşünüyorum. Sezon sonu inşallah lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacağız"

"YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK OLUR"

Hedefleri olan bir kulübe geldiğini dile getiren Özgür Çek ise, "Yönetim kurulu ve başkanımıza bana gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hedefi Süper Lig olan bir kulüpte olduğum için çok mutluyum. Bu yolda kulübüme katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. İnşallah bu yolun sonu şampiyonluk olur" diye konuştu.

Özgür Çek Ve Zülküf Özer Alanya’da

Özgür Çek Ve Zülküf Özer Alanya’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim