• BIST 9524.59
  • Altın 2488.161
  • Dolar 32.533
  • Euro 34.6453
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Özgecan'ın katillerine yapılan silahlı saldırıyla ilgili 5 kişi adliyede

Özgecan'ın katillerine yapılan silahlı saldırıyla ilgili 5 kişi adliyede
Adana'da tutuklu bulunduğu cezaevinde öldürülen Ahmet Suphi Altındöken'in katil zanlısının da aralarında bulunduğu 5 kişi adliyeye getirildi.

Adana'da tutuklu bulunduğu cezaevinde öldürülen Ahmet Suphi Altındöken'in katil zanlısının da aralarında bulunduğu 5 kişi adliyeye getirildi.

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ahmet Suphi Altındöken'in tutuklu bulunduğu Adana Kürkçüler Cezaevinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesi, babası Necmettin Altındöken'in yaralanmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında, cinayet zanlısı olduğu öne sürülen hükümlü G.A. ile olayla ilgisi bulunduğu iddia edilen G.B, H.B, H.A.Ö. ve F.Y, Adana Adliyesine getirildi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında getirildikleri adliyenin arka kısmından içeri alınan zanlıların, cumhuriyet savcısı tarafından ifadelerinin alınmasına başlandığı belirtildi.

Bu arada, olayda yaralanan Necmettin Altındöken'in Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi sürüyor. Saldırıda hayatını kaybeden Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesi ise defin işlemi yapılamadığı için Adana Devlet Hastanesi morgunda bekletiliyor.

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen hükümlülerden Ahmet Suphi Altındöken, önceki gün cezaevinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ölmüş, babası Necmettin Altındöken yaralanmıştı.

Altındöken'in cenazesi, önceki gece Mersin'in Tarsus ilçesine götürülmüş, gece defin yasağı olduğu ve hastane morgunda yer bulunmadığı gerekçesiyle Adana Devlet Hastanesi morguna getirilmişti. Cenazenin, Mersin'in Tarsus ilçesine 15 kilometre uzaklıktaki Kocaköy Mahallesi'nde defnedilmek istenmesine, mahalle muhtarı Rifat Öcalan ve burada yaşayanlar da karşı çıkmıştı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim