• BIST 8890.43
  • Altın 2239.539
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.1002
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Özgecan’ın Katili Öldürülünce Çikolata Dağıttılar

Özgecan’ın Katili Öldürülünce Çikolata Dağıttılar
Adana'da bir grup vatandaş, Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in cezaevinde öldürülmesi üzerine sevinçten kentin kalabalık bir alanında...

Adana'da bir grup vatandaş, Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in cezaevinde öldürülmesi üzerine sevinçten kentin kalabalık bir alanında vatandaşlara çikolata dağıttı.

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'a tecavüz etmeye çalışıp, direnince öldürdükten sonra cesedini yakan Suphi Altundöken, dün Adana E Tipi Cezaevi'nde tabancayla vurularak öldürülmüştü. Altındöken'in cenazesi dün gece Adana Adli Tıp Kurumu'ndan, Tarsus'a gönderilmiş, buradaki mezarlık yetkililerinin izin vermemesi üzerine Adana Devlet Hastanesi Morgu'na konulmuştu. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin de izin vermemesi üzerine defnedilemeyen Altındöken'in cenazesi, hala morgda bekletiliyor.

Öte yandan, Ahmet Suphi Altındöken'in öldürülmesi üzerine bir grup vatandaş sevinçten İnönü Parkı'ndaki vatandaşlara çikolata dağıttı. "Özgecan'ın katili sapığı öldürenlerin geçmişleri hürmetine" diye dağıtılan çikolatalara karşılık vatandaşların "Öldürenin eline sağlık, Allah razı olsun. İyi olmuş. Babasını da öldürsünler" demesi dikkat çekti.

"İNSANLARIN ÖLDÜRÜLMESİNE TARAFTAR DEĞİLİZ AMA O İNSAN DEĞİL"

Çikolata dağıtan vatandaşlardan Ertan Kutluana, Özgecan Aslan'ın hunharca katledildiğini hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Onu katleden sapığı cehennemin dibine yollayan Gültekin A. arkadaşımızın geçmişlerinin ruhu için böyle bir şey yapmak istedik. Maalesef ki ülkemizde adalet mahkumlardan beklenir oldu. Biz insanların öldürülmesine taraftar değiliz, hiçbir zaman da olmadık ama Özgecan'ın katili tabii ki insan değil. O bir sapık, yaratık. Darısının da Karaman'da ve Türkiye'nin diğer bölgelerinde çocuklarımıza taciz ve tecavüzde bulunanların başına gelmesini temenni ediyoruz. Ayrıca dün gece Diyarbakır Hani'de jandarma binamıza PKK'lı teröristlerce saldırı yapıldı ve 2 şehit, 30'dan fazla yaralı var. Toplumumuz "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" der hale gelmiş. Türk askeri, Türk polisi, Türk insanı, bu şekilde şehit edilirken, öldürülürken ses vermeyen topluma ben Müslüman Türk diyemiyorum. Ne denileceğine varın siz karar verin."

Özgecan’ın Katili Öldürülünce Çikolata Dağıttılar

Özgecan’ın Katili Öldürülünce Çikolata Dağıttılar

Özgecan’ın Katili Öldürülünce Çikolata Dağıttılar

Özgecan’ın Katili Öldürülünce Çikolata Dağıttılar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim