• BIST 9767.91
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Özer: Haddimizi bilerek oynayacağız!

Özer: Haddimizi bilerek oynayacağız!
Trabzonspor'un yıldızı Özer Hurmacı, "Şampiyonluğu yaşamak istiyorsak her haftayı ayrı ayrı final havasında yaşamamız gerekiyor'' dedi.

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Özer Hurmacı, yeni sezonla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunurken, Bursaspor maçında Medjani ile yaşadığı tartışmaya da açıklık getirdi.

"BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR"

Lige galibiyetle başlamalarının çok önemli olduğunu belirten Özer, "Kendi sahamızda kendi taraftarımızın önünde bunu başardık. Maçta Medjani ile aramızda küçük bir sürtüşme oldu ve çok büyütülecek bir şey değil. Ortak amacımız Trabzonspor'un maçı kazanması, sahada olabilecek şeyler yaşıyoruz. O olay, orada benim için zaten bitmiştir. Takım içerisinde de bu tür hadiseler olur.

Yeter ki pozitif yönde takım etkilensin. Biz bunlardan ders alalım ve bu bize daha çok kenetlendirsin. Bizim büyük bir hedefimiz var. Bu da böyle tatil modunda, balayı şeklinde geçmiyor. Ciddiyetle bazen de kavga dövüşle bazı şeyler başarılıyor " ifadesini kullandı.

"HADDİMİZİ BİLEREK OYNAYACAĞIZ"

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında karşılaşacakları Beşiktaş'ı geçen sezon oynadıkları iki maçta da yenemediklerini hatırlatan Özer, "İçeride ve dışarıda oynadığımız maçlarda bizi yenmeyi başardılar. Bunun bilincindeyiz ve deplasmanda zorlu bir maça çıkacağız. Takımda yer alan arkadaşlarımın da yavaş yavaş form tuttuklarını düşünüyorum.

Bireysel olarak da takım olarak da performansımızı üst düzeye çekmek zorundayız bunu da çekeceğiz. Beşiktaş maçı zorlu geçecek ama biz ayağımızı yere basarak, haddimizi bilerek iyi bir şekilde ciddi bir şekilde orada oynarsak bizim herkesi yenebileceğimizi zaten herkes biliyor" şeklinde konuştu.

"RAKİPLERİMİZ DEĞİL BİZİM NE YAPTIĞIMIZ ÖNEMLİ"

Şampiyonluk yarışına da değinen Özer Hurmacı, "Önemli olan rakiplerimiz değil, bizim ne yapacağımız. Bunu düşünen hocamız var. Biz de onun düşündüklerini uygularsak, başarı kaçınılmaz olacaktır" dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim