• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Özel Ümit’ten Eskişehirspor’a Tam Destek

Özel Ümit’ten Eskişehirspor’a Tam Destek
Özel Ümit Hastaneleri yönetici ve personeli, Eskişehirspor'u desteklemek adına Eskişehir Valiliği öncülüğünde başlatılan "Eskişehirspor'umu destekliyorum"...

Özel Ümit Hastaneleri yönetici ve personeli, Eskişehirspor'u desteklemek adına Eskişehir Valiliği öncülüğünde başlatılan "Eskişehirspor'umu destekliyorum" kampanyasına sticker alarak kısa mesaj göndererek destek verdi.

Özel Ümit Hastaneleri, geçtiğimiz günlerde 10 bin TL'lik sticker alarak takıma büyük destekte bulunmuştu. 14 Nisan Perşembe günü de Özel Ümit Batıkent Hastanesi, Özel Ümit Vişnelik Hastanesi, Özel Ümit Tıp Merkezi çalışanları da kısa mesaj desteğinde bulundu. Özel Ümit Batıkent Hastanesi'nde bir araya gelen yönetici ve çalışanlar aynı anda 2965'e kısa mesaj göndererek Eskişehirspor'a destekte bulundu.

KÜME DÜŞMEYECEK

Eskişehirspor'un kentin en önemli markalarından biri olduğunu belirten Eskişehir Özel Ümit Hastanesi İdari Direktörü Dr. Oktay Tanrıverdi, "Eskişehirspor Eskişehirlilerin sahip olduğu bir değer ve bulunduğu yeri de hak etmiyor. Tüm Eskişehirliler gibi biz de bu duruma üzülüyoruz, takımımızın küme düşmesi demek tüm Eskişehir'in Eskişehirlilerin küme düşmesi demektir, biz de böyle bir şey olacağına inanmıyoruz, futbolcuların ve yöneticilerin gözünde de bu inancı görüyoruz" dedi.

ZOR GÜNLERİ AŞACAĞIZ

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna önderliğinde başlatılan güzel bir kampanyaya katılarak Eskişehirspor'un yanında olduklarını dile getiren Dr. Tanrıverdi, "Eskişehirsporlular her zaman takımına sahip çıkmıştır ve Eskişehir'in önde gelen isimleri de Eskişehirspor'a destek olacaktır" dedi.

Kendisinin aynı zamanda Eskişehirspor kongre üyesi olduğunu da sözlerine ekleyen Dr. Tanrıverdi, şunları söyledi:

"Bu zor günleri aşacağız, biz Ümit Hastanesi olarak her zaman takımımızın yanında olduk. 670 çalışanımızla tüm Özel Ümit ekibi Eskişehirspor'un yanında. Takımımız hepimiz için çok değerli, bu nedenle elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim