• BIST 9698.39
  • Altın 2502.664
  • Dolar 32.5854
  • Euro 34.8559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Özel Şampiyonlara Özel Sevgi

Özel Şampiyonlara Özel Sevgi
Geçtiğimiz yıl Sarıkamış'ta, bu yıl da Erzincan'da yapılan Özel Sporcular Türkiye Kayak Şampiyonası'nda tarih yazan Muhsin Murat Bingül ve Aliye Zeynep...

Geçtiğimiz yıl Sarıkamış'ta, bu yıl da Erzincan'da yapılan Özel Sporcular Türkiye Kayak Şampiyonası'nda tarih yazan Muhsin Murat Bingül ve Aliye Zeynep Bingül, Erzurum GHSİM'nü ziyaret etti. İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, özel sporculara büyük bir sevgi gösterdi.

Erzurum'un kayaktaki gurur kaynakları özel şampiyonlar Muhsin Murat Bingül ile Aliye Zeynep Bingül, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti. Bike Spor Kulübü'nün sporcuları olan özel şampiyonların babası Erzurum Bölge Adliyeler Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ile GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses'in de hazır bulunduğu ziyarette neşeli anlar yaşandı. Erzurum GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Erzurum Bölge Adliyeler Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ile Nesrin Kaya Bingül'ün şampiyon çocuklarına özel ilgi ve sevgi gösterdi. Taşkesenligil, "Bütün başarılı ve şampiyon sporcular baş tacımızdır. Ancak Aliye Zeynep ve Muhsin Murat ilimizin ve ülkemizin özel sporcularıdır, bu iki sporcumuz bizim için ayrı bir özellik ve önem taşıyorlar. İki şampiyonla gurur duyuyorum" dedi.

ENGEL TANIMAZ ŞAMPİYONLAR

Erzurum'un engel tanımaz özel iki sporcusu Aliye Zeynep ve Muhsin Murat Bingül'e övgüler yağdıran Taşkesenligil, şunları söyledi: "Şehrimiz ve ülkemiz için özel olan iki kardeş, yani engelli! yani şampiyon kardeşler...Kayakta Alp Disiplini Türkiye Şampiyonu, Jimnastik te altın madalyayı kıl payı kaçırdılar.Onlar namaz sûrelerini ezbere okuyabilir ve ilmihal bilgilerine sahipler onlar engelli (!) Ve şimdi de Dünya'nın en özel sporcuları olmak için kampa girmeden bizimle vedalaşmaya geldiler. Onlar engelsiz bir çok akranından daha şefkatli daha sevimli daha zekidirler.Onları özel yapan da bu özellikleri.Onları engelsiz(!) yapan Saygıdeğer anne ve babaları en büyük teşekkürü hak ediyor."

Bike Spor Kulübü'nün sporcuları olan Aliye Zeynep Bingül ve Muhsin Murat Bingül'e Cumhuriyet altını hediye edildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim