• BIST 9067.58
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Özel Okullar

Özel Okullar
İyi bir eğitimi hedefleyen velilerin çocuklarını okutacakları sıcak bir yuva arayışına karşı oluşturulmuş olan Aşiyan koleji, tamamen öğrencileriminiz doğal ortamlarla tanışması adına oluşturulmuş bir okuldur.

 

İyi bir eğitimi hedefleyen velilerin çocuklarını okutacakları sıcak bir yuva arayışına karşı oluşturulmuş olan Aşiyan koleji, tamamen öğrencileriminiz doğal ortamlarla tanışması adına oluşturulmuş bir okuldur. Burada öğrencilerin kendilerini tamamıyla özel hissettirmek adına yapılan faaliyetler bulunmaktadır. Aşiyan Koleji, eğitimi ve öğretimin yanı sıra farklı anlayışlar benimsemiş olan bir öğretim kurumudur. Öğrencilerin, doğal bir ortamla tanışması adına oluşturulmuş olan Aşiyan Çiftliği onlara doğal güzellikleri görme fırsatını tanımaktadır. Özel okul fiyat listesinde en ucuz ve öğretimin en iyi olması anlamında da birbirinden başarılı öğretmen kadrosu bulunan Aşiyan Koleji’ne kayıt yaptırmak için oluşturulmuş olan stantlarımıza gelebileceğiniz gibi, okulumuza gelerek de bu işlemi tamamlayabileceksiniz.

Öğrencinizin neleri yapıp neleri yapamayacağını kararlaştırmak doğru bir karar olacaktır. Ayrıca öğrencilerimizin her şeyi deneyerek öğrenmesi adına oluşturulmuş olan laboratuvarlarımız aktif bir şekilde kullanılmaktadır. Öğrencilerimizin el becerilerini geliştirmek adına yapılan etkinlikler de bulunmaktadır. Butik kolej olması özelliği sayesinde Aşiyan Koleji olarak öğrencilerimizin kendilerine olan güveni artırmayı hedefliyoruz. Sürekli olarak velililerimizle kurduğumuz ilişkilerle birlikte öğrencilerimizin ders çalışmasına katkıda bulunmak adına adımlar atmaktayız. Öğrencilerimize okulu ve dersi sevdirmek adına yaptığımız faaliyetlerin bir sınırlaması bulunmamaktadır. Bazı zamanlarda yapmış olduğumuz turnuvalar sayesinde de rekabet duygusunu güçlendirmekte ve öğrencilerin birbiriyle yarışır hale gelmesini temenni ediyoruz.

Diğer öğretim kurumlarının yapmamış olduğu şeylerden birisini daha yaptığımızı söylemeliyiz. Bir öğrencimizin herhangi bir sıkıntısı bizim de sıkıntımız haline gelir ve o sıkıntı çözmek adına adımlar atarız. Ayrıca bahar aylarının yaklaşmasıyla birlikte öğrencilerimizle yaptığımız doğa yürüyüşleri de bulunmaktadır. Öğrencilerimizi sınava hazırlarken de yaptığımız çalışmalarla onların psikolojilerini de bozmadan ders çalışmaya teşvik etmekteyiz. Öğrencinizi güzel bir şekilde okutmak ve geleceğine yönelik adımlar atmak için ne duruyorsunuz? Gelin misafirimiz olun ve yapabileceklerimiz hakkında konuşalım ve öğrencimize güzel bir gelecek hazırlayalım.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim