• BIST 9809.26
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Özel Mor Mavi Öğrenci Etüt Merkezi Açıldı

Özel Mor Mavi Öğrenci Etüt Merkezi Açıldı
Özel Mor Mavi Öğrenci Etüt Merkezi, bürokratların yoğun katılımı ile düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Özel Mor Mavi Öğrenci Etüt Merkezi, bürokratların yoğun katılımı ile düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Ertuğrulgazi Mahallesindeki merkezin açılışına; Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İl Müftü Yardımcısı Asım Ceylan, CHP Bilecik Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İş yeri sahibi Aliye Ayaz, yaptığı açılış konuşmasında, amaçların ilkokul ve ortaokul düzeyindeki tüm öğrencilere Bilecik'e katkı sağlayacak amaçlı hizmet vermek olduğunu söyledi.

"GELECEĞİMİZ, GENÇLERİMİZ, ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YAPILAN HER ÇALIŞMA ÇOK DEĞERLİDİR"

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise, haftanın ilk günüde güzel ve özel bir olayı gerçekleştirmek bir araya geldiklerini belirterek, "Değişen dünya ve değişen şartlar, her gün yeni çalışmaları gerekli kılıyor. Gerçekten nesiller değişiyor, nesillerin ihtiyaçları da değişiyor. Bazen biz büyükler yetiştirdiğimiz çocuklarımızın, torunlarımızın sorularını ve sorunlarını anlayamayacak, çözemeyecek duruma geliyoruz. Amatör ruhun ötesinde artık profesyonelleşmek ve uzmanlaşmak gerekiyor. İşte Mor Mavi Etüt Merkezide evde anne, baba, dede bu soru nasıl olacak diye sıkıntı duyulan konularda aslında çocukların değil birazda annenin, babanın, dedenin yardımcı kuruluşu gibi çocuklarımızı eğitim öğretim noktasında geleceğe daha da iyi hazırlamak için onların sorularını ve sorunlarını çözme notasında yapılan bir çalışma. Geleceğimiz, gençlerimiz, çocuklarımız için yapılan her çalışma çok değerlidir. Hele bu özel bir müteşebbislerimizin eli ile yapıldığında bir kat daha önem taşıyor kazanıyor. Ben bu anlamda Aliye Ayaz başta olmak üzere burada katkısı olan ve burada müteşebbis olan bunu eğitim öğretim alanında ortaya koyan tüm kardeşlerimize teşekkür ederim. Buranın hayırla vesile olmasını, geleceğimiz noktasında önemli bizlere katkı sağlamasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyor hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

"MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞA AYRILAN BÜTÇE MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞININ BÜTÇESİNİ GEÇMİŞ DURUMDA"

Son olarak söz alan Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Güney, son zamanlarda devletin Milli Eğitim Bakanlığına çok önem verdiğini belirtti. Bu önemle birlikte ayrılan bütçenin de çok fazla olduğu anlatan Güney, sözlerine şöyle devam etti:

"Milli Eğitim Bakanlığına ayrılan bütçe Milli Savunma Bakanlığı'nın bütçesini geçmiş durumda. Ama uluslararası rekabette bu bununla kalmıyor. Mesela dünyanın en gelişmiş ülkelerinde ABD net gelirinin yüzde 12'sini eğitime ayırıyor. Sadece devlet değil özel şahıslar özel teşebbüs bu işe katkı sağlıyor. Dolayısı ile devlet ne kadar yardım yaparsa yapsın bizim kısmımız eksik kalabiliyor. Bu yüzden özel şahıslarında bu konuda katkısı önem taşıyor" dedi.

Konuşmanın ardından Bilecik Müftü Yardımcısı Asım Ceylan duasının ardından, Özel Mor Mavi Öğrenci Etüt Merkezi'nin açılışını protokol üyeleri gerçekleştirdi.

Özel Mor Mavi Öğrenci Etüt Merkezi Açıldı

Özel Mor Mavi Öğrenci Etüt Merkezi Açıldı

Özel Mor Mavi Öğrenci Etüt Merkezi Açıldı

Özel Mor Mavi Öğrenci Etüt Merkezi Açıldı

Özel Mor Mavi Öğrenci Etüt Merkezi Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim