• BIST 9107.38
  • Altın 2324.452
  • Dolar 32.3734
  • Euro 34.9681
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Özel insanlara özel mezuniyet

Özel insanlara özel mezuniyet
Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu ile Türkiye Sakatlar (TSD) Derneği Çerkezköy Şubesinin geleneksel hale getirdiği Özel Öğrenciler...

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu ile Türkiye Sakatlar (TSD) Derneği Çerkezköy Şubesinin geleneksel hale getirdiği Özel Öğrenciler mezuniyet töreninde bir günlüğüne üniversiteli olan özel öğrenciler, temsili olarak diplomalarını alıp, mezuniyetlerini kep atarak kutladılar.

Çerkezköy Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen mezuniyet törenine, Kaymakam Atilla Selami Abban, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Taha Aslanlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve Yüksekokul Öğrencileri katıldı.

İlk olarak sabah üniversite de ders başı yapan özel insanlar, daha sonra atölye çalışmaları icra ettiler. Programın eğitim bölümünü geçen özel insanlar için mangal partisi düzenlendi.Yemeğin ardından TSD Kadın Meclisi Başkanı eğitmen Zeynep Alışık tarafından hazırlanan dans gösterileri ve eğlenceli oyunlar sergileyen dernek üyeleri okul öğrencileri ile doyasıya eğlendiler.

Çeşitli eğlencelerin tamamlanmasının ardından mezuniyet törenine geçildi. Mezuniyet töreni öncesi konuşan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman, özel insanları tebrik ederek, "Bugün bizler için özel bir gün, değerli misafirlerimiz var. Başarı ile eğitimlerini tamamladılar tebrik ediyorum onları bir nebze olsun mutlu edebildiysek ne mutlu bize. TSD Çerkezköy Şubesine de çok teşekkür ediyorum önemli işler başarıyorlar. Her birine teşekkür ediyorum" dedi.

Şişman'ın ardından konuşan TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya'da geleneksel hale gelen mezuniyet töreninde okullarının kapısını açan ÇEMYO Müdürü Can Burak Şişman'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından protokol mensupları tarafından temsili diplomalarını alan özel öğrenciler, daha sonra müzik eşliğinde keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar.

Özel insanlara özel mezuniyet

Özel insanlara özel mezuniyet

Özel insanlara özel mezuniyet

Özel insanlara özel mezuniyet

Özel insanlara özel mezuniyet

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim