• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Özel İdare Operatörlerine, Greyder Eğitimi Verildi

Özel İdare Operatörlerine, Greyder Eğitimi Verildi
Kastamonu İl Özel İdaresinin makine yenileme projesi kapsamında yeni alınan greyderlerin kullanımı, bakımı ve teknik konularda üretici firma tarafından...

Kastamonu İl Özel İdare operatörlerine, greyder eğitimi verildi.

Kastamonu İl Özel İdaresinin makine yenileme projesi kapsamında yeni alınan greyderlerin kullanımı, bakımı ve teknik konularda üretici firma tarafından İşletme ve Bakım Eğitimi verildi.

Eğitim Operatörü Barış Karakuş tarafından verilen eğitimlere Özel İdare ile Köylere Hizmet Götürme Birliğine bağlı 26 iş makinesi operatörü katıldı. Eğitim Operatörü Barış Karakuş, iş makinesi operatörlerine verilen eğitimlerde şunları kaydetti, "26 kişinin katıldığı kursumuzun ilk günü teorik bilgilerin yanı sıra, greyderlerin teknik özellikleri ve bakımla ilgili temel bilgiler verildi. İkinci gün de bu bilgilerin uygulaması yapılmıştır. Sahada bizzat tatbiki yapılan uygulamalarda kursiyerlerin kısa sürede direksiyonsuz Joy Stick'li kumandaya alıştıkları görülmüştür. Yapılan kurs sonucunda katılımcılara firma tarafından katılımcı belgesi düzenlenip gönderilecektir. Kursiyerler, daha önce hiç kullanmadıkları sistemi yakından gördüler, tanıdılar ve bizzat sahada uygulama yaptılar. Faydalı ve çok yararlı bir eğitim oldu."

Başarılı ve çok faydalı bir eğitim olduğunu söyleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan ise "Bu makineler sadece bizim değil tüm Kastamonu'nun, milletimizin malıdır. Kendi malımız gibi kollamamız ve kullanmamız gerekir. Bakım bir makineyi ayakta tutan en önemli etkendir. Ne kadar iyi tanır ve bakımlarını zamanında düzenli olarak yaparsak o kadar uzun yıllar daha arızasız bir şekilde hizmet vermeye devam eder. Bu alınan Greyderlerimiz sınıfının en üst teknolojisine sahiptir. Artık her şey elektronik ve bilgisayar kontrollü, modern çağın tüm yeniliklerine olduğu gibi iş makinelerinde de en iyisini en yenisine sahip olmak artık bir gereksinimdir. İl Özel idaresi olarak makine parkımızda yenileme projesi kapsamında alınmış bulunan greyderlerimizin bakım ve kullanımı için eğitim desteğini sadece birkaç operatör değil tüm operatörlerimizin almasını bu teknolojiyi tanımalarını istedik. Geleceğe yönelik çok faydalı olacağına inanıyorum. Sadece greyderler için değil alınan tüm yeni araçlarımızın kullanım ve bakım eğitimlerini eksiksiz olarak almalarını sağlıyoruz. Bu vesile ile greyderlerimizin Kastamonu'muza hayırlı uğurlu olmasını, kazasız arızasız uzun yıllar halkımıza verimli bir şekilde hizmet etmesini diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim