• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 16 °C

Özel Hastaneler Gazetecilere İndirim Uygulayacak.

Özel Hastaneler Gazetecilere İndirim Uygulayacak.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Özel Letoon Hastanesi ile Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Fethiye Gazeteciler Derneği üyelerine sağlık başvurularında...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Özel Letoon Hastanesi ile Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Fethiye Gazeteciler Derneği üyelerine sağlık başvurularında yüzde 15 indirim uygulayacak.

İndirim uygulama protokolü Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener ile Özel Letoon Hastanesi sahibi Hasan Aydemir ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Mesul müdür yardımcısı Ali ihsan Alpay arasında imzalandı. Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener önce Özel Letoon Hastanesinde hastane sahibi Hasan Aydemir ile indirim protokolünü imzalarken imza töreninde Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de bulundu.

Özel Fethiye Letoon hastanesi sahibi Hasan Aydemir yaptığı açıklamada gece gündüz sıcak soğuk demeden görev yapan basın çalışanlarına sağlıkta indirim gerçekleştireceklerini söyledi. Hasan Aydemir "Ayrıca hastane olarak basın çalışanlarının görevlerini iyi yapmaları adına onlara destek olmak için hastane olarak bir Check-Up programı hediye etmek istiyoruz" dedi.

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener de "Fethiye Gazeteciler Derneği olarak üyelerimizin faydalanabileceği sağlık anlamındaki indirimler konusunda özel hastaneler ile bir iletişime geçtik. Sağ olsunlar hastane yönetimi bu isteğimize karşılık verdi. Bugünde bu indirimler konusunda üyelerimizin faydalanabileceği konular hakkında bir protokol imzalıyoruz. Bu anlamda yüzde 15 indirimin yanında ileri tetkiklerde yüzde 10'luk indirim gerçekleştirilecek dedi.

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener daha sonra Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Mesul müdür yardımcısı Dr. Ali ihsan Alpay ile gazetecilere indirim protokolüne imza koydular. Dernek Başkanı Seda Köktener yaptığı açıklamada "Fethiye Gazeteciler Derneği olarak üyelerimizin faydalanabileceği sağlık anlamındaki indirimler konusunda hastane ile bir iletişime geçtik. Sağ olsunlar hastane yönetimi bu isteğimize karşılık verdi. Bugünde bu indirimler konusunda üyelerimizin faydalanabileceği konular hakkında bir protokol imzalıyoruz" dedi.

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Mesul müdür Yardımcısı Dr. Ali ihsan Alpay Değişik meslek gruplarına indirimler yaptıklarını belirtip "Şimdi de Fethiye Gazeteciler Derneği üyelerine ve yakınlarına bir indirim uygulaması gerçekleştirdik"dedi. Ali İhsan Alpay "Daha önce bir Esnaf Derneği, Esnaf Odalarına üye olan kardeşlerimiz için bir indirim planlanmıştı. Gazeteciler Derneğimizin yönetiminden gelen teklif üzerine de yönetim kurulumuz bunu değerlendirdi. Ve bir uygulama başlatacağız. Yarından itibaren başlayacak bu uygulama. Polikliniklerde yüzde 15, diğer ileri tetkik dediğimiz bizim ek ödeme gerektiren tetkikler var. MR, Tomografi gibi onlarda da ilave olarak bu yüzde 15'in üzerine yüzde 10'luk bir indirim uygulanacak. Bu indirimden Gazeteciler Derneği üyelerimiz eşleri ve çocukları birinci derece yakınları faydalanabilecek. Hepimize hayırlı olsun" dedi. Alpay "Bu indirim uygulamasının Diyet ve Diş Polikliniği artı bir de Psikiyatri Polikliniği dahil değil. Bunun dışındaki bütün poliklinikler bu indirim uygulamasına dahil olacak" ifadelerini kullandı.

Özel Hastaneler Gazetecilere İndirim Uygulayacak.

Özel Hastaneler Gazetecilere İndirim Uygulayacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim