• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Özel Halk Otobüsü Esnafları İle İstişare Toplantısı Yapıldı

Özel Halk Otobüsü Esnafları İle İstişare Toplantısı Yapıldı
Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Battalgazi ilçesinde uygulamaya geçirilen özel halk otobüsleri ile ilgili...

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Battalgazi ilçesinde uygulamaya geçirilen özel halk otobüsleri ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen istişare toplantısına Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hasan Alıcı, ilgili daire müdürleri ve özel halk otobüsleri esnafları katıldı.

İstişare toplantısında, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma hizmetlerinin daha kaliteli, hızlı ve güvenli bir şekilde yapılmasını temin etmek amacıyla özel halk otobüsleri uygulaması konusunda uzun süren çalışmalar yapıldığı bildirildi. Fizibilite çalışmalarının ardından ilk olarak Battalgazi bölgesinde özel halk otobüsü uygulamasına geçilmesi kararının alındığı ve bir aylık süre içerisinde, uygulama ile ilgili olumlu tepkiler geldiği ifade edildi.

Toplantıda, gerek vatandaşların gerekse toplu taşıma esnaflarının uygulama sırasında karşılaştıkları sorunlar da ele alınarak, çözümü konusunda fikir alışverişi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hasan Alıcı, uygulamanın başarılı olması amacıyla bu tür istişare toplantılarına devam edileceğini söyledi. Alıcı, "Yaklaşık bir aydır, şehrimizin D4 plakalı araçlarını H plakalı araçlara dönüştürdük. Bir aylık zaman zarfında bu dönüşümü sağladığımız arkadaşlarla istişare ediyoruz. Almış olduğumuz araçlar hem konforlu hem alçak tabanlı hem de klimalı. Dolayısıyla vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek için uğraş veriyoruz. Bu istişare toplantısında da bir eksikliğimiz var mı, yok mu onları paylaştık. Vatandaşlardan gelen sorunları, problemleri bundan sonraki süreçte de takip ederek en iyi hizmeti vermeye gayret edeceğiz" diye konuştu.

Özel Halk Otobüsü Esnafları İle İstişare Toplantısı Yapıldı

Özel Halk Otobüsü Esnafları İle İstişare Toplantısı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim