• BIST 9524.59
  • Altın 2484.391
  • Dolar 32.5152
  • Euro 34.7194
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

Özel Halk Otobüsleri Seferde

Özel Halk Otobüsleri Seferde
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kent içi ulaşım kalitesinin artırılması amacıyla başlatılan Dönüşüm Projesi kapsamında, Battalgazi bölgesinde...

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kent içi ulaşım kalitesinin artırılması amacıyla başlatılan Dönüşüm Projesi kapsamında, Battalgazi bölgesinde Özel Halk Otobüsleri seferlerine başlanıyor.

Dönüşüm Projesi kapsamında alımı gerçekleştirilen otobüsler için Malatya Büyükşehir Belediyesi önünde bir tören düzenlendi. Araç teslim törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Genel Sekreter Arif Emecen, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları, MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, ISUZU Satış Pazarlama Direktörü Tunç Karabulut, ilgili şube müdürleri ile halk otobüsü esnafları katıldı. Esnaflar adına bir konuşma yapan Mahmut Yavaş, "Özel halk otobüsü uygulaması Malatya'da bir ilk. Esnaflar olarak Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Battalgazi halkına daha güvenli ve sağlıklı bir ulaşım hizmeti vermenin çabası içerisinde olacağız. Battalgazi bölgesinde başlattığımız uygulamanın Malatya'ya örnek olmasını umuyorum" diye konuştu.

"TOPLU TAŞIMADA KALİTELİ VE GÜVENLİ HİZMET SUNUYORUZ"

Güzel bir töreni gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise büyükşehir statüsü ile birlikte toplu taşımada kaliteli, konforlu, sağlıklı ve hızlı bir ulaşım hizmeti sunduklarını söyledi. Çakır, "Büyükşehir Belediyesi olarak MOTAŞ aracılığı ile toplu taşımayı daha ileri noktalara taşımak için otobüs filosunu yenilerken bir yandan da hem konforlu ve çevre dostu olan trambüsü Malatya'ya kazandırdık. Vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak kullanılan trambüslerin sayılarını da artıracağız. Alımı gerçekleştirilen otobüsler ile esnaflarımız Battalgazi bölgemizdeki 14 mahallede hizmet verecekler. Engellilere uygun olan bu otobüslerimizde vatandaşlarımız konforlu ve sağlıklı bir şekilde seyahat edebilecekler" dedi. Büyükşehir Belediyesi ve MOTAŞ olarak kaliteli hizmet sunduklarını belirten Çakır, "Battalgazi bölgesinde başlatmış olduğumuz bu Dönüşüm Projesi ile birlikte esnaflarımızda aynı kalitede hizmet etme imkanına kavuşmuş oldu. Battalgazi bölgemizde 20 araçla hızlı, seri ve sefer sayıları artırılarak vatandaşlarımıza hizmet sunulacak. Vatandaşlarımızın memnuniyeti her şeyin başında gelmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen her türlü öneri ve talebi dikkate alarak esnaflarımızla birlikte en güzel hizmeti sunmanın çabası içerisinde olacağız. Dönüşüm Projesinin esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah bol kazançlı bir süreç yaşarlar" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ISUZU Satış Pazarlama Direktörü Tunç Karabulut tarafından sembolik anahtar Çakır'a verildi.

Özel Halk Otobüsleri Seferde

Özel Halk Otobüsleri Seferde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim