• BIST 9093.3
  • Altın 2324.193
  • Dolar 32.3628
  • Euro 34.9825
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Özel Eğitim Öğrencilerinden Özel Hediyeler

Özel Eğitim Öğrencilerinden Özel Hediyeler
Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Özel Eğitim öğrencilerine yönelik olarak açılan kursun tamamlanmasının ardından özel eğitim öğrencileri,...

Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Özel Eğitim öğrencilerine yönelik olarak açılan kursun tamamlanmasının ardından özel eğitim öğrencileri, Kula Kaymakamı Murat Güven ve Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan'ı ziyaret ettiler.

Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan ve Özel Eğitim Öğretmeni Nurdane Karaduman ve Ahşap Kursu Öğretmeni Ayşe Gülbiten önderliğinde, özel öğrencilerin el becerilerini arttırmak ve bakış açılarında farklılık oluşturmanın hedeflendiği kursta, özel eğitim öğrencileri tarafından hazırlanan ahşaptan oluşan takı seti, Geçtiğimiz aylardan dünya evine giren Kula Kaymakamı Murat Güven'e hediye edildi.

Özel Eğitim Öğrencileri tarafında hazırlanan ahşap takı kutusunun başarılı bir çalışma olduğunu belirten Kula Kaymakamı Murat Güven, "Halk eğitim Merkezimiz tarafından özel eğitim öğrencilerine yönelik olarak açılan kursta, 5 özel eğitim öğrencisinin emeğinin olduğu takı kutusunu hediye ettiler. Bu özel öğrencilerimizin el becerilerini arttırmak ve bakış açılarında farklılık oluşturmak adına düzenlenen bu kursun oldukça önemli ve başarılı olduğuna inanıyorum. Kursta emeği geçen öğretmenlerimiz Nurdane Karaduman, Ayşe Gülbiten'e ve Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Hakan Özkan'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

ÇARPAN'A FOTOĞRAF ÇERÇEVESİ HEDİYE ETTİLER

Kula Halk eğitim Merkezi Özel Eğitim Öğrencileri Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan'ı da ziyaret ederek, 64 saat süren kursun sonunda kendilerinin hazırladığı ahşaptan oluşan fotoğraf çerçevesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Çarpan'a hediye ettiler. Özel Eğitim öğrencilerinin el becerisini arttırmanın hedeflenerek açılan bu kursta başarılı olunduğunu belirten Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan'da, özel eğitim öğrencilerine güzel hediyelerinden dolayı teşekkür ederek, kursta emeği geçen öğretmenlere ve halk eğitim merkezi müdürü Hakan Özkan'a teşekkür etti.

Ziyaretler esnasında Özel Eğitim Öğretmeni Nurdane Karaduman ve Ahşap Kursu öğretmeni Ayşe Gülbiten'e eşlik eden Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Özkan, ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamada, beş özel eğitim öğrencisinin el becerilerini arttırmak için kursun açıldığını belirterek, "Kula Halk Eğitim Merkezimiz bünyesinde özel öğrencilerimize yönelik olarak bir kurs açtık. Kursumuza katılan 5 özel eğitim öğrencisinin el becerilerini arttırmak ve sosyal faaliyetlerde bakış açılarında farklılık oluşturmak için öğretmenlerimiz Nurdane Karaduman ve Ayşe Gülbiten ile başarılı bir çalışma gerçekleştirdik. 64 saat süren kursun sonunda özel öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ahşap hediyeleri de Kaymakamımız Murat Güven ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Raşit Çarpan'a hediye ettik. Bu türlü önemli etkinliklerimiz ve kurslarımız ilerleyen dönemlerde devam edecek" diye konuştu.

Özel Eğitim Öğrencilerinden Özel Hediyeler

Özel Eğitim Öğrencilerinden Özel Hediyeler

Özel Eğitim Öğrencilerinden Özel Hediyeler

Özel Eğitim Öğrencilerinden Özel Hediyeler

Özel Eğitim Öğrencilerinden Özel Hediyeler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim