• BIST 9577.54
  • Altın 2472.554
  • Dolar 32.4469
  • Euro 34.4874
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Özel Bilge Koleji Rehber Öğretmenlerle Buluştu

Özel Bilge Koleji Rehber Öğretmenlerle Buluştu
Özel Bilge Anadolu Lisesi, iyi bir eğitimin ancak eğitimde karşılaşılan sorunların detaylı analizini yaparak sağlanacağının bilinciyle hareket eden...

Özel Bilge Anadolu Lisesi, iyi bir eğitimin ancak eğitimde karşılaşılan sorunların detaylı analizini yaparak sağlanacağının bilinciyle hareket eden ve okullarındaki eğitim ve öğretimin iyi bir seviyeye nasıl çıkar sorusuna cevap almak amacıyla yıllardır Erzurum eğitim öğretimine yön vermiş Erzurum'da ki 50'den fazla rehberlik öğretmenini akşam yemeğinde bir araya getirdi.

Eğitim felsefesinde öğrencilerinin hayallerini gerçekleştirmede köprü vazifesi üstlenen Özel Bilge Koleji, Erzurum'un Bilge rehberlikcilerinden daha başarılı nasıl olunulabilir sorusuna cevap aradı.

Programda konuşma yapan Özel Bilge Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Abdullah Samancı, Bilge Koleji'nin eğitim programlarını, eğitim uygulamalarını, okulda yer alan sosyal ve kültürel faaliyetlerin neler olduğunu, öğrencilerin eksiklerinin nasıl tespit edildiği ve giderildiği, öğrencilerin başarıları için uygulanan kış ve yaz kamplarının ne şekilde uygulandığı ve elde edilen başarıların neler olduğunu katılımcılarla paylaştı.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ve Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu'nun da katıldığı toplantıda, rehberlik hocaları Milli Eğitim sisteminin daha başarılı nasıl olması hususunda fikirlerini paylaştılar.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir de, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, Milli Eğitim Komisyonu'ndaki çalışmaları yakından takip ettiğini, Milli Eğitim Bakanlığı'nın çok dinamik bir yapısının olduğunu, okullarımızda başarılı olmanın yolunun ancak özverili öğretmenlerle gerçekleşeceğini ifade etti.

Sohbet havasında ve fikir alışverişi şeklinde geçen yemek, ülke geleceğini şekillendiren bireyler yetiştirme misyonuyla yola çıkan Bilge Koleji, il rehberlikçilerinin haklı teveccühünü kazandı.

Özel Bilge Koleji program sonunda katılımcılara gecenin anısına hediye taktim etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim