• BIST 9067.58
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Özdağ’dan Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ne Tebrik Ziyareti

Özdağ’dan Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ne Tebrik Ziyareti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 12'nci kez Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine getirilen Ertuğrul...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 12'nci kez Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine getirilen Ertuğrul Aytaç'ı makamında ziyaret ederek, tebrik etti.

AK Partili Selçuk Özdağ, beraberinde Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut ve çok sayıda partili ile birlikte Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç'ı ziyaret etti. Yeni yönetimin, tecrübeli ve genç gazetecilerden oluşmasının büyük avantaj olduğunu dile getiren Özdağ, "Yeni oluşum ile çok daha başarıları olacağınızı düşünüyorum. Zaten Ertuğrul Aytaç gibi bir duayen yine başkan olarak görevde. Ben bildim bileli öyleydi zaten. Ben gençlik yıllarımda da yazardım. O zaman teksir kağıtlarına yazar, onların okunmasını sağlardık. Halkımız daha çok okumalı, bilgilenmeli. Türkiye'de kutuplaşma ve kamplaşma olmamalı. Bu iyi değil. Birbirimize hoş görülü olmalıyız. Tabi ki sağcı veya solcu olacağız, ancak Türkiye için çalışacağız. Keşke geçmişte de kavga etmeseydik. Çok genç arkadaşlar, güzel insanlar sağ-sol çatışmalarında zarar gördü. Oysa bugün hepsi birer aydın kişi olacaktı. Ama bundan sonra gençler akılcı tartışmayı bilmeli, ülkemiz kalkınmalı, gelişmeli." dedi.

Ziyaretinde Manisa'nın değişik bölgelerinde ve Soma'da yapılan hizmetleri de anlatan Özdağ, özellikle yapımına büyük emek verdiği akıl hastanesinin son durumunu değerlendirdi. Özdağ, yeni akıl hastanesi için yoğun çaba harcadığını, hastanenin 400 dönüm arazi üzerine inşa edileceğini, maliyetinin 100 milyon lirayı bulacağını, 11 ilin yararlanacağı büyük bir bölge hastanesi olacağını ifade etti.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın kendilerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrası Başkan Aytaç ve ekibi, Özdağ ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Özdağ’dan Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ne Tebrik Ziyareti

Özdağ’dan Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ne Tebrik Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim