• BIST 9693.46
  • Altın 2494.511
  • Dolar 32.5088
  • Euro 34.6886
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Özdağ: “Paralel Yapıyı 1 Kasım’da Millet Sildi!”

Özdağ: “Paralel Yapıyı 1 Kasım’da Millet Sildi!”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 1-27 Aralık darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, devleti ele geçirmeye...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 1-27 Aralık darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, devleti ele geçirmeye çalışan paralel örgütün 1 Kasım'da millet tarafından silindiğini söyledi.

17-25 Aralık operasyonları ile ortaya çıkan paralel yapının, cumhuriyet tarihinin en büyük ihanetlerinden birine imza attığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, "17 Aralık 2013'te Pensilvanya'nın emrinde çalışan polisler, savcılar ve bazı yargıçlardan oluşan vesayet timi, siyasete müdahale ederek devletimizi ele geçirmeye ve yönetimi değiştirmeye çalıştı. Yıllarca din istismarı ile milletin hassas duygularını kemiren bu yapı, sinsice pusuda yatarak maskelerin ardında, rolünü oldukça iyi oynadı" dedi.

MONTAJ VE ŞANTAJ TAKTİĞİ İLE SİYASETİ DİZAYN ÇABASI

Paralel ihanet çetesinin üstlendiği yıkım görevini ortaya çıkarana dek vatansever maskesi ile devlet kademelerinin en uç noktalarına kadar sızdığını kaydeden Özdağ, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bu süreçten sonra montaj ve şantaj taktiğinin devreye sokan paralel ihanet şebekesi, siyaseti dizayn etmek istedi. Hedef, 10 yıl gibi kısa bir zaman diliminde büyük ölçekli aktör olma yolunda önemli adımlar atan güçlü Türkiye'ydi. Arkasına, ülkemizin sırlarını sattığı uluslararası güçlerin desteğini alarak saldıran bu örgüt, hainliğin erişebileceği boyutları da tüm çıplaklığı ile gözler önüne sermiş oldu. Uluslararası güçlerin taşeronluğunu yapmaya çalışan bu örgüt, millet ile bilek güreşi yapılamayacağını akıl edemedi ve elbette kaybetti. Ne beddua seansları, ne vesayet timleri, ne montaj iftiraları, ne de ülkelerini sattıkları uluslararası güçler bu yapıyı kurtarabildi. Nitekim 30 Mart'ta ve 10 Ağustos'ta hain şebekenin değil, Milletin kazandığı, Anadolu'nun yiğitlerinin kazandığı tescillendi. 1 Kasım'da ise milletimiz bu hain yapıyı silip attı. Kaybettikten sonra savaş bitsin diye yalvaran, af dileyen bu yapının sözcüleri, "Millet kendini ateşe atana acımaz" gerçeğini de öğrendiler. Şimdi bu darbe girişiminden 2 yıl sonra, milletin dediği oluyor. Örgüt devletin içinden temizleniyor ve Yeni Türkiye oluşturuluyor. Şimdi artık milletin zamanı. Şimdi Anadolu'nun yiğitlerinin zamanı. Şimdi Türkiye'nin şahlanışını hep birlikte izleme zamanı."

Özdağ son olarak "Şimdi paralel yapı içerisindeki hesabilere karşı hasbi olanları, bildiklerini açıklamaya davet ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim