• BIST 9080.36
  • Altın 2325.321
  • Dolar 32.3781
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Özdağ: "Biz, Sizlerin Emrindeyiz"

Özdağ: "Biz, Sizlerin Emrindeyiz"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, bir takım temaslarda bulunmak üzere Salihli ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, bir takım temaslarda bulunmak üzere Salihli ilçesini ziyaret etti.

Salihli'yi ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, ilk olarak AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve partililerle birlikte ilçe teşkilatını ziyaret ederek, partililerle buluştu.

Ziyarette konuşan AK Parti Salihli İlçe Başkanı Ahat Aksoy, çok çalışarak Manisa'dan 5 milletvekili çıkarttıklarını söyledi. Aksoy, "Bu 5 milletvekilimizden Dr. Selçuk Özdağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız oldu. Bugün kendisi aramızda, Hoşgeldiniz genel başkan yardımcım" dedi. Aksoy, AK Parti olarak seçim döneminde verdikleri sözleri yerine getirmeye başladıklarını vurgulayarak "Bunlardan 1.si asgari ücret, 2.si ise çiftçilerimize yem ve gübredeki KDV'yi kaldırmak idi. Bu sözleri yerine getirdik. Şimdi sıra diğerlerinde" dedi.

İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek sorunları dinleyip ele aldıklarını vurgulayan İl Başkanı Zülfikar Gürcan "Teşkilatlar olarak 2019 yerel seçimleri öncesi beraber ve birlikte olma zamanıdır. 2019 seçimlerine teşkilatlarımızla en iyi şekilde hazırlanarak, Manisa'daki 17 ilçe ve büyükşehirde belediye başkanlığını kazanacağız" şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarları döneminde Salihli'ye güzel hizmetler kazandırdıklarını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ise, "Salihli'de eğitim ve sağlıkta önemli yatırımlarımız oldu. Kente 15 okul yaparken, ayrıca pansiyon ve yurtlar kazandırdık. Sağlıkta ise Devlet Hastanesi ek binasını yaptık. İnşallah daha fazlasını yapacağız. Salihli'de tek eksiğimiz, belediye başkanlığını iktidar ile buluşturamadık. İnşallah önümüzdeki seçimde belediyeyi AK Parti ile doğalgazı da Salihli ile buluşturacağız" dedi.

"BÜYÜK HİZMETLER YAPIYORUZ"

Manisa'ya büyük hizmetler yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ "Salihli'de 1. OSB bitti, sırada 2. OSB var. OSB demek istihdam ve işsizlik demektir. Ayrıca Salihli'nin doğalgaza ve büyük bir devlet hastanesine ihtiyacı var. Biz AK Parti iktidarı olarak, Salihli'nin bu iki ihtiyacını da yapacağız." dedi.

Manisa'da 2019 yılına kadar 100 açılış gerçekleştireceklerini vurgulayan Özdağ, "Hızlı tren Salihli'den geçecek, otoban çalışmamız ise devam ediyor. Manisa'da ayrıca 19 yapacağız. Bunların hepsinin açılışını bir bir gerçekleştireceğiz. Bu ülke de okul, işsizlik, istihdam, enerji, sağlık hangi konu varsa bunun çaresi AK Parti'dir. Şuan Manisa'da işsizlik oranı yüzde 5'dir. Biz işsizliğe çözüm üretecek yatırımlara imza atarak bu oranı Manisa'da yüzde 3 yapacağız. Şunu unutmayın dava arkadaşlarım. Biz Manisa'da 5 milletvekiliyiz. Her zaman sizlerin emrindeyiz." diye konuştu.

"TERÖR VE UZANTILARI İLE MÜCADELE EDECEĞİZ"

Konuşmasında terör olaylarına da değinen Özdağ şunları söyledi: "Şimdi parti ayırmaksızın dış güçlere karşı birlikte olma zamanıdır. Terör ve onun uzantıları ile mücadele edeceğiz. Çünkü bu ülke de Kürdü, Türkü, Çerkezi ve Lazı ile birlikte yaşıyoruz. Doğuda 74 okulumuzu yaktılar. Doğuda sadece HDP ve PKK olsun istiyorlar. O bölgede buna demokrasi denmez. Ancak biz bunlara izin vermeyeceğiz ve mücadelemiz devam edecek. Orada evi yıkılanlara bin lira yardım yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü PKK yakarak, yıkarak gidiyor. El ele olarak onlara yardımlarımız devam edecek. Geçtiğimiz günlerde Manisa İl Teşkilatı olarak bu bölgeye 2 TIR gıda yardımı gönderdik. Bu birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu gösteriyor."

"SANKİ SOYADLARI İNÖNÜ"

Allahdiyen Mahallesi civarına yapılacak olan HES konusuna da değinen Özdağ, "Bu ülkenin elektriğe de ihtiyacı var. Çevreye zarar vermeden bu konu üzerinde çalışmalarımız hassasiyetle devam edecektir. Bazıları her şeye hayır diyor. Sanki bunlarında Soyadları İnönü. AK Parti olarak güçlü bir iktidarız. Amacımız anayasayı değiştirmek. AK Parti olarak oy oranımızı yüzde 50'nin üzerine çıkaracağız. Çok çalışarak, CHP, MHP, BBP, Saadet Partisi'den oy alarak bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

Özdağ: "Biz, Sizlerin Emrindeyiz"

Özdağ: "Biz, Sizlerin Emrindeyiz"

Özdağ: "Biz, Sizlerin Emrindeyiz"

Özdağ: "Biz, Sizlerin Emrindeyiz"

Özdağ: "Biz, Sizlerin Emrindeyiz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim