• BIST 9639.99
  • Altın 2477.673
  • Dolar 32.4931
  • Euro 34.6107
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Özdağ: “Birbirimizin Eteğinden, Ceketinden Çekeceksek O Siyaset Olmuyor”

Özdağ: “Birbirimizin Eteğinden, Ceketinden Çekeceksek O Siyaset Olmuyor”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, siyasetin rekabet işi olduğunu vurgulayarak, "Farklı fikirlerimiz olacak ama farklılıklarımızı dedikodu...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, siyasetin rekabet işi olduğunu vurgulayarak, "Farklı fikirlerimiz olacak ama farklılıklarımızı dedikodu noktasında değil toplantılarda içeride konuşursak ve birbirimize projelerimizle, aklımızla yön göstererek yapabilirsek başarılı oluruz" dedi.

Görevinde birinci yılını tamamlayan AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, bugüne kadar yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi vermek amacıyla Giritligil Otel'de toplantı düzenledi. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Yunus Emre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil Özkan, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Manisa İl ve İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, "Seçimden seçime çalışan bir partinin değil, her gün halkın içinde ve halkı için çalışmaya devam eden bir partinin kadın neferleri olarak; kadınlarımız, çocuklarımız, ülkemiz ve geleceğimiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Öncelikle kadınlarımızın sorunlarını tespit edip, çözüm yollarıyla ilgili proje geliştireceğiz. Hedeflerimiz var. Yolumuz uzun, uzun olduğu kadar da kutlu bir yol. Büyük bir inançla "durmak yok, yola devam" diyoruz" dedi.

"SİYASET BİRAZ REKABET İŞİDİR"

Bugünkü durumun, geçmişin toplamı olduğunu vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, şöyle konuştu: "Hiç kimse kendisinde bir güç vehmetmesin. Yani "ben güçlüyüm, ben kabiliyetliyim, ben çok yetenekliyim', evet güçlü ve yetenekli olabiliriz ama bugünkü durumumuz geçmişin toplamı, geleceğin de doğumudur. Dünden bugüne; Nurdan Aslan, Melek Çerçi, Müzeyyen Yoğurtçu, Şule Uygur hanımefendiler olmasaydı bugünkü durumumuz olmazdı. O nedenle vefalı olalım. Vefa imandandır. Birbirimize karşı tahammüllü olalım."

Siyasetin biraz rekabet işi olduğunu anlatan Özdağ, şunları söyledi: "Evet rekabetimiz olur. Siyasette hizip olur, siyasette çekişmeler olur ama bütün hizip ve çekişmeler; partiyi, kadın kollarını, ana kademeyi daha iyi noktaya getirmek için yapılıyorsa eyvallah ama yok birbirimizin eteğinden, ceketinden çekeceksek o siyaset olmuyor. Orada bu sefer hizipçilik, partiye zarar noktasına geliyor. Ona dikkat etmemiz gerekiyor. Farklı fikirlerimiz olacak ama farklılıklarımızı dedikodu noktasında değil de toplantılarda içeride konuşursak ve birbirimize projelerimizle, aklımızla yön göstererek yapabilirsek başarılı oluruz. Bunu da yaptığınıza inanıyorum."

"ŞEHRİN DE AK PARTİLİLERİN DE ABİSİYDİ KENDİSİ"

Kendisine genel başkan yardımcısı olduğu zaman "şehrin ağabeyi misiniz?" diye sorduklarını hatırlatan Selçuk Özdağ, "Hayır şehrin abisi falan değilim. Ben şehrin kardeşiyim. Şehrin bir abisi vardı, Bülent Arınç. Kendisi şuan siyaseti bıraktı. Şerefli bir şekilde hizmet etti. Alnını ve elini kirletmeden namuslu bir şekilde bu siyaseti bıraktı. Şehrin de AK Partililerin de abisiydi kendisi" dedi.

Önümüzdeki yerel seçimle ilgili değerlendirmelerde bulunan Özdağ, konuşmasını şöyle tamamladı: "Bugünkü duruma baktığımızda hem HDP hem de MHP barajın altında gözüküyor. Arkadaşlarımız hazırlıklarını yapsın, sayılı günler tez geçer. Üç sene kaldı. Son 6-7 ayda adayımız belli olur. Çıkarız agoraya, meydanlara birlikte çalışırız. İki bayrağı Spil dağı tepesine bir daha dikeriz. Birisi AK Parti'nin bayrağı, bir tanesi de al bayrak, bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin sembolü ay yıldızlı bayrağımızı dikeriz."

Özdağ: “Birbirimizin Eteğinden, Ceketinden Çekeceksek O Siyaset Olmuyor”

Özdağ: “Birbirimizin Eteğinden, Ceketinden Çekeceksek O Siyaset Olmuyor”

Özdağ: “Birbirimizin Eteğinden, Ceketinden Çekeceksek O Siyaset Olmuyor”

Özdağ: “Birbirimizin Eteğinden, Ceketinden Çekeceksek O Siyaset Olmuyor”

Özdağ: “Birbirimizin Eteğinden, Ceketinden Çekeceksek O Siyaset Olmuyor”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim