• BIST 9548.09
  • Altın 2501.797
  • Dolar 32.4872
  • Euro 34.5381
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Özbizerdik yine firarda!

Özbizerdik yine firarda!
Sevgilisi Melis Çakır'ı dövdüğü iddia edilen, gözaltında ise verdiği ifadesinde “Hatırlamıyorum” diyen Onur Özbizerdik, anne Zehra O.'nun “Kızımın hayatından endişe ediyorum. Zorla yanında tutuyor" şikayeti üzerine polis tarafından aranmaya başlandığı öğr

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından soruşturma kapsamında onlarca adrese baskın yapıldığı ancak Onur Özbizerdik ve Melis Çakır'ın şu ana kadar bulunamadığı öğrenildi.

'HATIRLAMIYORUM' DEMİŞTİ

Cezaevinden çıktıktan sonra birbiri ardına yaralama olayları gerçekleştiren Onur Özbizerdik, polis tarafından yakalanıp mahkemece serbest bırakılmasının ardından sevgilisi Melis Çakır'ı feci şekilde dövdüğü iddia edilmişti. Perişan bir halde polise başvuran Melis Çakır, Onur Özbizerdik'in kendisini dövdüğünü ve araçtan atarak kaçtığını söylemişti. Ancak bir süre sonra Melis Çakır, tekrar adliyeye başvurarak şikâyetinden vazgeçmişti. Olayla ilgili daha sonra ifade veren Onur Özbizerdik ise “Mahkemeye çıktıktan sonra rahatsızlanmıştım. Bu nedenle ilaç almıştım. Melis otomobilde bağırıp çağırıyordu. Ona karşı bir eylemde bulunup bulunmadığımı hatırlamıyorum" demişti.

ANNE KAYIP MÜRACAATI YAPTI

Ancak Melis Çakır'ın annesinin önceki gün kızı Melis Çakır'ın kayıp olduğu yönündeki şikayet üzerine Onur Özbizerdik bir kez daha polis tarafından aranmaya başlandı. Anne Zehra O. yaptığı şikayette kızının hayatından endişe duyduğunu belirterek “Beni telefonla aradı. Kızıma kötülük yapacağını söyledi. Bu sırada kızım telefonu alıp benden yardım istedi. Ancak daha sonra telefon kapandı. Bir daha da açılmadı" dedi.

ŞU ANA KADAR HİÇ BİR YERDE BULUNAMADILAR 

Bu gelişme üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği tarafından soruşturma açıldı. Polis ekipleri şu ana kadar Onur Özbizerdik ve Melis Çakır'ın bulunabileceği onlarca adrese baskın yaptı. Ancak yapılan aramalarda Onur Özbizerdik ve Melis Çakır bulunamadı. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü söylediler.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim