• BIST 9693.46
  • Altın 2511.516
  • Dolar 32.573
  • Euro 34.7679
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Özbek Kadının Katil Zanlıları Afganistanlı Çıktı

Özbek Kadının Katil Zanlıları Afganistanlı Çıktı
Fatih'te üç ay önce öldürülen Özbekistan uyruklu kadının katil zanlıları, İstanbul ve Konya'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Fatih'te üç ay önce öldürülen Özbekistan uyruklu kadının katil zanlıları, İstanbul ve Konya'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Afganistan uyruklu zanlıların olayın ardından evden kaçarkenki görüntüleri ortaya çıktı.

Fatih Kumkapı Nişanca Mahallesi Mehmetpaşa Cami Sokak'ta 24 Aralık 20015'te akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Özbekistan uyruklu Rano S. (43) ile aynı evde birlikte yaşayan Nigorakhon K. (44), eve gelen iki erkek tarafından bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada bıçaklanarak yaralanmıştı. Yaralılardan Rano S. aldığı bıçak darbeleri ile olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşı Nigorakhon K. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Cinayetin ardından evden kaçarak izlerini kaybettiren katil zanlılarını yakalamak için İstanbul polisi geniş çaplı soruşturma başlattı. Uzun süren soruşturmanın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro ekipleri, Afganistan uyruklu Nabi T. (30) ile arkadaşı Seyit A.'yı (19) yakalamak için operasyon başlattı. Zanlılardan Nabi T.'yi Konya'nın Meram ilçesinde bir inşaat şantiyesinde çalışırken yakalayan polis, Seyit A.'yı da İstanbul Zeytinburnu'nda yakalayarak gözaltına aldı.

Zanlıların emniyetteki sorgusunda suçlarını itiraf ettikleri öğrenilirken, cinayeti fuhuş amaçlı gerçekleştirdikleri buluşmada fiyat anlaşmazlığından dolayı gerçekleştirdiklerini itiraf ettikleri kaydedildi.

Öte yandan polis, olaydan yaralı kurtulan Nigorakhon K.'nin ifadesinden yola çıkarak cinayetin gasp amaçlı işlenmiş olabileceği üzerinde duruyor.

Türkiye'ye yasa dışı yollardan giriş yapan 2 zanlı, emniyetteki sorgularının ardından bu akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Zanlıların olayın ardından kaçarkenki görüntüleri güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Operasyon anı ise polis kamerası tarafından görüntülendi.

Özbek Kadının Katil Zanlıları Afganistanlı Çıktı

Özbek Kadının Katil Zanlıları Afganistanlı Çıktı

Özbek Kadının Katil Zanlıları Afganistanlı Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim