• BIST 8995.6
  • Altın 2279.892
  • Dolar 32.3262
  • Euro 35.0245
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Özaltun Ekonomi Ödülü Sahibi Beyşehirli İşadamlarını Kutladı

Özaltun Ekonomi Ödülü Sahibi Beyşehirli İşadamlarını Kutladı
Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, 2015 yılının ekonomi ödülü sahibi Beyşehirli işadamları ile sahibi olduğu firmalarını...

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, 2015 yılının ekonomi ödülü sahibi Beyşehirli işadamları ile sahibi olduğu firmalarını kutladı.

Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Vergi Dairesi Başkanlığı ile SGK Konya İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Konya Ekonomi Ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. Program, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bazı bakanların da katılımıyla Dedeman Otel'de gerçekleştirildi.

Törende yapılan konuşmaların ardından Konya Ticaret Borsası ve Konya Ticaret Odası'nda 40.yılını dolduran firmalar, Konya Sanayi Odası'nda 35.yılını dolduran firmalar ile 2014 yılı gelir vergisi ve kurumlar vergisi rekortmeni olan işadamları ve kurumlar ödüllendirildi. Törende ayrıca, 2014 ihracaat, ISO ilk 500 ve ikinci 500, en çok tarımsal tescil yapan ve en çok istihdam oluşturan firmalara da ödülleri verildi. 10 dalda 70 ödül verilirken, işadamları ve sanayicilere ödüllerini Başbakan Ahmet Davutoğlu ile diğer protokol üyeleri birlikte vererek günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Ekonomi Ödülleri töreninde ödül alan Beyşehirli işadamları ile sahibi olduğu firmaları da kutlarken, başarılarının devamı dileğinde bulundu.

Başkan Özaltun, "Benim de belediye başkanlığım öncesinde çalıştığım kurum olan Konya Çimento San. A.Ş. de 2014 yılı kurumlar vergisi ve ISO ilk 500 ödülüne layık görülmüştür. Ayrıca, ilçemizin gurur kaynağı olan hayırsever işadamlarımız Ali ve Kamil Akkanat 2014 yılı gelir vergisi şampiyonluğu ödülünü alırken, bölgemizde faaliyet gösteren Betusan Beyşehir Tuğla Kiremit San. ve Tic.A.Ş. ise Konya Sanayi Odası 35.yılını dolduran firmalar ödülünün sahibi olmuştur. Hepsiyle gurur duyduğumuz, bölgemizin yetiştirdiği evlatların elde ettikleri bu ekonomik başarılarla aldığı ödüller bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Bu anlamda, ödüle layık görülen tüm Beyşehirli işadamlarımız ile sahibi olduğu firmaları kutluyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim