• BIST 9091.19
  • Altın 2324.868
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.9603
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Özaltun, Belediyesporlu futbolcularla kahvaltıda buluştu

Özaltun, Belediyesporlu futbolcularla kahvaltıda buluştu
Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Süper Amatör Ligi'nde mücadele veren Beyşehir Belediyespor Kulübü'ne mensup futbolcular...

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Süper Amatör Ligi'nde mücadele veren Beyşehir Belediyespor Kulübü'ne mensup futbolcular ve teknik heyetle kahvaltı programında bir araya geldi.

Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi'ndeki kahvaltıda, futbolculara hitap ederek konuşan Başkan Özaltun, hangi branşta olursa olsun Beyşehir'in gençlerini spor yaparken görmeyi arzu ettiklerini söyledi. Beyşehir Belediyesi olarak ilçede yaşayan gençleri sportif faaliyetlere özendirebilmek amacıyla bu alandaki yatırımlara da büyük önem verdiklerini dile getiren Özaltun, "Gençlerimizi kahvehane, internet kafe köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek adına, onların daha zinde ve sağlıklı yaşam sürmeleri adına bunu istiyoruz" dedi.

Konuşmasında, sözü Süper Amatör Ligi'nde mücadele veren Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı'na da getiren Özaltun, mavi-beyazlı ekibin ilçenin gözbebeği olduğunu, çok değer verdiklerini ve bu yıl da başarı beklediklerini söyledi. Sporun her türlüsüne destek verdikleri gibi futbol branşına da ayrı bir önem ve değer verdiklerini, desteklediklerini anlatan Özaltun, "Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı'na verdiğimiz değeri, ilçe dışında gittiğimiz ve ziyaret ettiğimiz her yerde, her platformda atkılarını insanlarımızın boynuna takarak göstermeye çalışıyoruz. O atkının üzerinde Beyşehir Belediyespor yazıyor. Dolayısıyla bu takımımıza verdiğimiz bir değerin göstergesi. Başarı elbette çok önemli. Ama başarıdan önce birinci önceliğimiz kendi içimizdeki birliktelik. Bunu belediye çalışanlarımıza da söylüyoruz. Önemli olan aile olabilmek, birlikte olabilmek. Herkes hata yapabilir. Saha içerisinde arkadaşınız da hata yapabilir, önemli olan bu hataları bağırarak, hakaret ederek değil de, kendi içinizde minimize ederek, konuşarak çözmek en doğrusu ve güzel olanıdır. İşte bunu yapabilirseniz, kendi içinizde bir aile gibi birlikteliği sağlayabilirseniz bizleri çok mutlu edersiniz. Biz sizlerden bunu bekliyoruz" diye konuştu.

Özaltun, Belediyesporlu futbolcularla kahvaltıda buluştu

Özaltun, Belediyesporlu futbolcularla kahvaltıda buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim