• BIST 9645.02
  • Altın 2406.222
  • Dolar 32.5865
  • Euro 34.7883
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Özakcan; "Özlem Hanımla Birlikte Başarmak İçin Yola Çıktık"

Özakcan; "Özlem Hanımla Birlikte Başarmak İçin Yola Çıktık"
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Mesut Özakcan, katıldığı ASTİM Köprülü Kavşak Projesi'nin temel atma töreninde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı...

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Mesut Özakcan, katıldığı ASTİM Köprülü Kavşak Projesi'nin temel atma töreninde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile aralarındaki kırgınlık iddialarına açıklık getirdi. Başkan Özakcan, "Özlem hanımla aramızda bir sorun yok. Biz yola birlikte başarmak için çıktık" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan ASTİM Köprülü Kavşak projesinin fore kazık temel atma töreni geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Açılışa katılan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Mesut Özakcan, son aylarda basında sıkça yer alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile aralarında kırgınlık olduğu iddiaları hakkında konuştu. Başkan Özakcan, "Bürokratların aldığı kararlar ile yasaların ve uygulamaların yorumundan kaynaklanan bir takım sorunlar yaşanmıyor değil. Ancak bu sorunlar her yerde vardır. Örneğin katı atık bedelinin toplanması sorunu vardı ve bu konuda itirazlarımızı gerekli mercilere ilettik. İtirazlarımız sonrasında yönetim toplanarak karar almış ve sorun giderildi. Bu ve buna benzer sorunlar sadece Aydın'da değil diğer büyükşehir statüsündeki tüm illerde de yaşanıyor, ama düzeltilmeyecek şeyler de değil elbette. Biz hep birlikte başarmak için yola çıktık ve yolumuzda da emin adımlarla yürüyoruz. Demokrat kimliğimizle farklı partilerden olan arkadaşlarımızla da sürekli iç içeyiz. Özlem hanımla aramızda bir sorun ve ayrılık düşünülemez. Aile içerisinde bazen farklı görüşler olabilir ve bunlar çözümlenebilir. Biz her zaman etle tırnak gibi birlikte olmak durumundayız. Hizmet için varız ve halkımızın hizmetindeyiz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile aramızda olumsuz şekilde yorumlanabilecek bir durumumuz yok" dedi.

Temel atma töreni öncesi ve sonrasında birlikte fotoğraflar veren Özakcan ve Çerçioğlu, tören sonrasında birlikte vatandaşlara tavuk-pilav ikram etti.

Özakcan; "Özlem Hanımla Birlikte Başarmak İçin Yola Çıktık"

Özakcan; "Özlem Hanımla Birlikte Başarmak İçin Yola Çıktık"

Özakcan; "Özlem Hanımla Birlikte Başarmak İçin Yola Çıktık"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim