• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Öz Ve Beraberindekiler Kahta Ve Gerger’de İncelemelerde Bulundu

Öz Ve Beraberindekiler Kahta Ve Gerger’de İncelemelerde Bulundu
Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz, Mali Hizmetler Başkanı İbrahim Halil Kaya ve beraberindeki heyet ilçe hastanelerini ziyaret...

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz, Mali Hizmetler Başkanı İbrahim Halil Kaya ve beraberindeki heyet ilçe hastanelerini ziyaret ederek, yapılan hizmetleri yerinde incelediler.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz ve beraberindeki heyet ilk olarak Kahta İlçe Hastanesi'ne giderek burada yeni yapılan otopark ve bahçe düzenlemesini yerinde gördü. Yapılan hizmetler hakkında hastane yetkililerinden bilgi alan Erdoğan Öz, yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Abdülkadir Dost, Müdür Yardımcısı Kadir Kurt, Açık Cezaevi Müdür Yardımcısı Abdullah Aras'ı da yanlarına alan Erdoğan Öz ve beraberindekiler, Gerger İlçe Hastanesi'ne geçerek Gerger Kaymakamı Bülent Hamitoğl u ile birlikte İlçe Hastanesi hakkında hastane yöneticilerinden bilgi aldı.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz, Gerger İlçe Hastanesi'nden 2015 yılı itibariyle planlanan ve başlanılan hizmetlerin birçoğunun tamamlandığının, Gerger halkına yeni bir binada daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet verebilmek için çalışmaların devam edeceğini, personel, doktor ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda hastane yöneticilerinin talepleri doğrultusunda gerekli çalışmaların yürütüldüğünü kaydetti.

2016 yılında Adıyaman ve ilçelerinde sağlık alanında hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve bu alanda çevre illere örnek olmak istediklerini belirten Öz "Sadece merkez hastanelerde değil tüm ilçe hastanelerimizde halkımıza en sağlıklı en kaliteli hizmeti verebilmek öncelikli hedefimizdir. Bu bağlamda yapılması gereken ne varsa gücümüzün yetti kadar gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kimsenin bundan dolayı endişesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Öz Ve Beraberindekiler Kahta Ve Gerger’de İncelemelerde Bulundu

Öz Ve Beraberindekiler Kahta Ve Gerger’de İncelemelerde Bulundu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim