• BIST 9767.91
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Öz Güven-sen İl Başkanı Aydın: Özel Güvenlikçilerin Kaygıları Geride Kalacak

Öz Güven-sen İl Başkanı Aydın: Özel Güvenlikçilerin Kaygıları Geride Kalacak
Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası Öz Güven-Sen Aydın İl Başkanı Mehmet Aydın, sendika olarak özel güvenlikçilerin üzüntü ve kaygılarını...

Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası Öz Güven-Sen Aydın İl Başkanı Mehmet Aydın, sendika olarak özel güvenlikçilerin üzüntü ve kaygılarını toplu sözleşme ile geride bırakacaklarını söyledi. Özel güvenlik çalışanlarını sağlıklı, bilinçli, değerleri ile barışık bir zeminde örgütlenme ve sendikalaşma mücadelesini sürdürklerini kaydeden Öz Güven-Sen Aydın İl Başkanı Mehmet Aydın çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası'nın 2015 Haziran ayının sonunda kurulup ve kısa sürede örgütlendiğini ifade eden Aydın İl başkanı Mehmet Aydın, "Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikamızın kuruluşundan itibaren bugüne kadar yapmış olduğumuz üye çalışmalarında sendikamıza göstermiş oldukları ilgi bizi fazlasıyla memnun etmiştir. Bu günlerde toplu sözleşmelere birlikte imza atarak üzüntülerimizi, kaygılarımızı geride bırakmanın sevincini yine hep birlikte yaşayacağız. Öz Güven-Sen; Özel Güvenlik çalışanlarını sağlıklı, bilinçli, değerleri ile barışık bir zeminde örgütlenme, sendikalaşma mücadelesini sürdürüyor" dedi.

Açıklamasında güvenlik görevlilerine de seslenen Öz Güven-Sen Aydın İl başkanı Mehmet Aydın, "Kamuda Özel Güvenlik Görevlileri sendikal çalışmalar sosyal hakların kazanımları için kurulan sendikamız HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı olup ahlaki duruşumuzu adil ve adaletli Hak mücadelesi için var olduğumuzu Hak ve Halk için HAK-İŞ Konfederasyonu bünyesinde kararlılıkla, azimle çalışmalarımız Aydın ilimizde devam etmektedir. Değerli meslektaşlarım; Omuzlarımızdaki yükün son derece farkındayız. Öz Güven-Sen; Türkiye genelinde büyük bir ivme kazanmış bulunmakla beraber Aydın ilimizde hızlı, etkili ve güvenli bir şekilde çalışmalarımıza son süratle devam etmekteyiz" diye konuştu.

Öz Güven Aydın İl Başkanı olarak çalışma arkadaşlarıyla birlikte gece gündüz demeden üyelik çalışmalarına devam ettiklerini de kaydeden Aydın, Aydın'da birçok kurumun kendilerini tercih ettiğini son olarak Nazilli Devlet Hastanesi güvenlik personellerini de Öz Güven-Sen'e üye olduğunu söyledi.

Öz Güven-sen İl Başkanı Aydın: Özel Güvenlikçilerin Kaygıları Geride Kalacak

Öz Güven-sen İl Başkanı Aydın: Özel Güvenlikçilerin Kaygıları Geride Kalacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim