• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 22 °C

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Eroğlu: "Terör Locaları Halkbank’ı Karalamak İstiyor"

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Eroğlu: "Terör Locaları Halkbank’ı Karalamak İstiyor"
Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Halkbank üzerinden Türkiye'ye karşı kara bir propaganda yürütüldüğünü söyledi.

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Halkbank üzerinden Türkiye'ye karşı kara bir propaganda yürütüldüğünü söyledi.

2015 yılında 2,3 milyar lira kar eden Halkbank'a karşı terör locaları tarafından bir operasyon düzenlendiğine inandıklarını belirten Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, "20 bin üyemizin çalıştığı bir bankanın algı operasyonu ile ABD'de yapılan bir operasyonun içine çekilmeye çalışılması, bugüne kadar ülkemizi kana bulayan terör localarının yeni bir operasyonudur. Terör örgütünü kullanarak güzel ülkemizin bazı şehirlerini yaşanmaz hale getiren, sonrasında ise büyük şehirlerimizde yaşayan vatandaşlarımızı korkutmak, sindirmek ve şehirlerimizin toplu taşıma ve alışveriş merkezlerini tenhalaştırmak için terör saldırılarını büyük illere taşıyan terör locaları, şimdi de algı operasyonu yoluyla ülkemiz ve milli kurumlarımızla hiç alakası olmayan olayları ilişkilendirmek suretiyle uluslararası camiada ülkemizi zor durumda bırakma gayreti içerisine girmişlerdir" dedi.

"BANKACILIK İŞLEMLERİ ŞEFFAFTIR"

Bankacılık işlemlerinin şeffaf denetimler altında yapıldığını ifade eden Eroğlu, "Tüm bankacı arkadaşlarımız, iş ve işlemlerini ulusal ve uluslararası bankacılık düzenlemeleri ve mevzuatları çerçevesinde yerine getirmektedirler. Uluslararası bağımsız denetim firmaları ve yurtiçi denetim birimlerince her konuda şeffaf ve katı denetimlere tabi olan bankalarımızın hedef tahtası haline getirilerek, özelde Halkbank, genelde ise Türk ekonomisinin istikrarsızlaştırılmasının hedeflendiği aşikardır. 20 bine yakın üyemizin algı operasyonunun karşısındayız ve kınıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim